Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

gribu aiziet no darba К списку тем

gribu aiziet no darba
Ja tagad gribu aiziet no darba (ne dienu vairs šeit neuzkavēties)uzņēmumā, jo nesaskaņas ar atsevišķu indivīdu. Esmu grāmatvedis šajā uzņēmumā nepilnu gadu. Gada pārskats ir gandrīz līdz beigām pabeigts, taču negribu arī to piebeigt...vienkārši ne dienas ilgāk negribu šeit uzturēties. Vai varu tā vienkārši aiziet, ko saka likums par šādu situāciju?
Sheila
Sheila 13.04.2006 11:15
202 сообщения на сайте

Ответы (45)

А сами закон не хотите почитать? И потом, моё личное мнение, что это НЕ КРАСИВО и не порядочно 12 апреля уйти не сделав баланс.
Amuil
Amuil 13.04.2006 11:17
26356 сообщений на сайте
Ликумс? А бухгалтерская совесть?
C2h5oh
C2h5oh 13.04.2006 11:18
1948 сообщений на сайте
На мой взгляд, Вы сейчас просто очень эмоциональны, видать как из-за этого индивидума, но попробуйте успокоиться и продолжить работу.
Amuil
Amuil 13.04.2006 11:23
26356 сообщений на сайте
Es saprotu ka ats ir maz teikts-nesmuki ir tā aiziet un pati jau arī neesmu priecīga dēļ vienas personas pamest nesen iegūto darbu, bet ja vairs nevar to paciest un tomēr grib aiziet. Vai tiešām nevar neviens pateikt kā tas tagad ir, ko man darīt?Vai vispār tāda situācija ir pieļaujama?
Sheila
Sheila 13.04.2006 11:29
202 сообщения на сайте
Bet varbūt lai tas indivīds iet prom no darba???

Ja darbs pats patīk, tad nevajag emocijām ļaut vaļu un "strēbt karstu". Atpūties pa svētkiem, redzēsi - būs cits skats uz dzīvi!!!

Lai Tev jaukas Lieldienas!
Andaz
Andaz 13.04.2006 11:31
27892 сообщения на сайте
Ну почему? Сделать баланс, положить на стол со всеми доками, получить деньгу и красиво, с достоинством уйти. Ведь после вас придет бухгалтер( ни в чем не виноват) и будет потом на форуме рассказывать какое наследство ему досталось.
C2h5oh
C2h5oh 13.04.2006 11:32
1948 сообщений на сайте
Можно уйти.

В общем случае можно уйти по собственному желанию через месяц.

Можно уйти из моральных соображений по ст. 100 ч. 5. Но этот вопрос спорный и в случае конфликта придется доказывать, чем вас так обидели.

Можно и просто уйти в прогул. Пусть увольняют по ст. 101. Все равно статья сейчас нигде не фиксируется. Может только новый работодатель поинтересоваться у старого о причинах увольнения.
Maija
Maija 13.04.2006 11:35
28223 сообщения на сайте
Tur jau tā lieta, ka tas indivīds vienmēr ir priekšnieka labā roka... un iepriekšējā grāmatvede arī aizgāja dēļ tā indivīda no šī darba. Varbūt ja es aiziešu priekšniekam atvērsies acis..Paldies Andaz, Jums arī jauks Lieldienas!
Sheila
Sheila 13.04.2006 11:36
202 сообщения на сайте
Согласна с Майей,можете просто уйти.Может у вас конфликт с самим директором,может зарплату не платят?если так,то конечно,как они к вам ,так и вы к ним-можно все бросить и уйти.
Betty
Betty 13.04.2006 11:41
1598 сообщений на сайте
Esmu uzrakstījusi atlūgumu jau februārī, oficiāli atlaista jau ar 1.martu(pēc pašas vēlēšanās). Šodien jau 12.aprīlis, bet vēl joprojām braucu uz darbu (strādāju ar revidentu, laboju sava kļūdas), par to nesaņemot samaksu. Vot. Palasot un paklausoties, kā cilvēki apkārt pamet savus darbus pusratā, domāju, ko es vēl te daru ? Uzskatu, ka aizejot, viss ir jāatstāj tā, lai otrs, kas nāks Tavā vietā, varētu normāli turpināt darbu, nevis pirmo pusgadu mēģināt "iebraukt" situācijā.
Meicha
Meicha 13.04.2006 11:43
396 сообщений на сайте
Neļaujiet emocijām vaļu.Izdomājiet kārtīgi - kas Jums svarīgi.Bet gada pārskatu gan nododiet.Jūs taču neesat apkopēja - kura var nomest spaini ar lupatu un pateikt: Es aizeju!
Aivareno
Aivareno 13.04.2006 11:45
6641 сообщение на сайте
Piekrītu Aivareno teiktajam. Ieklausieties uzmanīgi tajā! Ceru, ka brīvdienas ļaus izsvērtāk paraudzīties uz situāciju un izsvērt cēloņus tādā mērā, lai izlemtu kā būt pēc tam, Sheila. Izmantojiet tās atpūtai un ciemiem!

Priecīgas Lieldienas, Sheila!
Liepupe
Liepupe 13.04.2006 12:03
нет сообщений на сайте
Nabadzīte, Sheila Pati nesen ta salamajos ar šefiņu, ka domāju ka taja paša brīdi uzrakstīšu atlūgumu, bet paņemu sevi rokās un samierinājos. Pēc 3 dienām mēs jau aizirsam (vai gandrīz aizmirsam) par icendentu. Pati sevi vairāk cienis, ja varesi sevi savaldāt.
Klepa
Klepa 13.04.2006 12:25
6777 сообщений на сайте
Protams man šis darbs pamest negribās, tieši tagad kad visam esmu izkūlusies cauri, visu tā kārtīgi iepazinu, apguvusi. taču grūti ir izstāstīt ar kādu nepatiku es nāku uz darbu. tas tā spēlē uz nerviņiem...To tikai var saprast tas, kurš pats to ir izbaudījis, kad viss nonāk tik tālu, emocijas ir tik augstas, ka varētu aiziet no darba kaut tūliņ. Taču jā- tas cilvēciņš kas nāks pēc manis nebūs laimīgs ienākt nesakārtotos papīros. Taču ar patiku noskatītos kā viņi mocītos dabūt grāmatvedi, jo pašvaldībai rajonā ir sarežģīti grāmatvedi dabūt (tā jau bija ar mani, viņi neatlaidīgi uzstāja lai nāku jo nebija kas nāk. Un es turklāt esmu jauna bez iepriekšējās pieredzes un viņi riskēja pat ar to...)Bet paldies visiem par padomiem un priecīgas Lieldienas !!!
Sheila
Sheila 13.04.2006 12:48
202 сообщения на сайте
Sheiliņa!

Ir ļoti labs teiciens, kas palīdz dzīves grūtajās minūtēš: ja Tu nevaru mainīt apstākļus, tad Tu vienmēr vari mainīts savu attieksmi pret šiem apstākļiem!

Jauniem to izjust ir grūtāk, tomēr ir iespējams.

Priecīgas Lieldienas!
Mu-maija
Mu-maija 13.04.2006 14:02
15888 сообщений на сайте
Тем кто советует стерпеть и "поиметь совесть и не бросать работу...".

Когда-то давно я вырезала из газетки маленький текстик из произведения Погодина.

Речь шла о том, что один рыжий мальчик спрашивал: почему умному всегда говорят - уступи, почему ...., почему дуракам и хамам такая привилегия?
Mu-maija
Mu-maija 13.04.2006 14:05
15888 сообщений на сайте
Jā, gada pārskatu jau nu vajadzētu pabeigt, bet jebkurā brīdī Jums ir pilnīgas tiesības direktoram izteikt savu viedokli par neizturamo psiholoģisko klimatu un informēt viņu, ka varat arī aiziet, neko nesakārtojot!;)

Varbūt kaut kas izmainīsies uz labo pusi...
Tiggra123
Tiggra123 13.04.2006 14:08
435 сообщений на сайте
Liels paldies par atbalstu mīļie! Mani tas tiešām uzmundrināja un ceru, ka tiešām kārtīgi atpūtīšos brīvdienās un nākšu ar citu omu uz darbu...,man spēku dod nepadoties apziņa, ka kādam jāuzveic šis indivīds, kurš nu jau vairākus cilvēkus "izēdis" no darba, negribās jau padoties, taču cilvēcīgas emocijas reizēm ņem virsroku:(... Priecīgas Jums visiem Lieldienas!
Sheila
Sheila 13.04.2006 14:21
202 сообщения на сайте
Могу сказать из собственного опыта, что если работа уже вызывает такие отрицательные эмоции, то смириться можно только на короткое время. И ничего Вы никому не докажите своим уходом. Но следующий бухгалтер, действительно, не виноват. Так что хотя бы сдать баланс.
Vaijolet
Vaijolet 13.04.2006 15:09
550 сообщений на сайте
Mu-maija ну и?
F12
F12 13.04.2006 15:14
639 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.