Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

VID tematiskā pārbaude. К списку тем

VID tematiskā pārbaude.
Mani vakar VID uzaicināja uz vienas manas firmas temtisko pārbaudi. Viss it kā OK, bet aizrādījumu dabūju par to, ka avansa norēķina personai uz mēneša beigā bija kredīta atlikums (ar - zīmi). Sakiet, lūdzu, vai tas tiešām ir pārkāpums? Arī uz 01.01.06. bija nedaudz latu ar mīnus zōmi. Zvērinātais ne vātda par to, ka būtu pārkāptas likuma normas. Lūdzu, ja kādam ir līdzīga situācija, vai vairāk zināšanu, kāds likums par to nosaka, ke 230 kontā nedrīkst būt kredīta atlikums. Paldies.
Elita
Elita 14.04.2006 14:56
1310 сообщений на сайте

Ответы (11)

НЕ переживайте, ну нельзя же проверяющим уйти не сделав замечаний:) У меня бывает и так и так, на конец года не оставляю, а по месяцам всегда есть остаток.
C2h5oh
C2h5oh 14.04.2006 15:00
1948 сообщений на сайте
Ересть не сусветная. Просто нужно было к чему-нибудь придраться.
Rcs
Rcs 14.04.2006 15:05
1747 сообщений на сайте
Bet viņi man vakar prasa, kur ņēmāt naudu, ko samaksāt par čekiem. Es saku, ka firma īpašniekam ir vēl cita firma, kur viņš pelna naudu un no tā arī nepieciešamo maksā, resp. aizdod savam uzņēmumam īslaicīgi. Tāpat - man vajag rinterim tinti,- nopērku, bet nākošajā mēnesī dabūju atpaķaļ no firmas. Teicu, vai tad labāk būtu, ka nesamaksātu nodokļus, bet piesviestu avansa norēķinā tos latiņus. Nu pilnīgi riebjas, ja nav kur piesietioes, tad čakerē par muļķībām. 19.datumā šefam jāiet parakstīt protols.
Elita
Elita 14.04.2006 15:06
1310 сообщений на сайте
Es uzskatu, ka skaidri un gaishi jaajautaa, kurs normatiivais akta punkts tiek paarkaapts?

Es vienreiz uzdevu jautajumu savam VID, vinji man negatiivu atbildi, kurai nepiekritu. Aizrakstiiju uz galveno VID (Smilshu ielaa) un dabuuju pozitiivu atbildi.
Kristine1976
Kristine1976 14.04.2006 15:15
157 сообщений на сайте
Ja nav uzlikts par to sods, tad es šādā situācijā ļautu viņiem pamācīt sevi(lai tiek), bet ja uzliek uzrēķinu, tad obligāti jābūt paskaidrojumam, kura likuma, kurš pants un punkts ir pārkāpts.
Frezy
Frezy 14.04.2006 15:21
1986 сообщений на сайте
Когда-то давно требовали, что бы на конец года подотчетники сдавали остаток денег в кассу. С тех пор как у нас подотчетники держат деньги на счетах в банке, такой порядок отпал сам собой.
Julijatim
Julijatim 14.04.2006 17:22
8799 сообщений на сайте
Pārbaude veikta. Kad amatpersona ieradās parakstīt noslēguma aktu, VID darbinieki atzinās, ka neesot gan tāda likuma (tā arī esot teikusi firmas grāmatvede), ka avansa nor.personaskontā (238) nedrīkstētu būt kredīta atlikums, nu bet tomēr kā tad tā...labāk jau lai nebūtu. Protokolā ieraksts: pārkāpumu nav. Un VID darbinieki bija tādi pavisam mīlīgi. Aizrādīja par 50 santīmu kvīti (no Pasta), ka nav pircēja rekvizīti (un nebija ar - mana vaina)un cītīgi rādīja likumu, kādiem jābūt rekvizītiem... Nu tā padraudēja ar pirkstiņu.
Elita
Elita 19.04.2006 15:08
1310 сообщений на сайте
Ну и хорошо:)
Uzzi
Uzzi 19.04.2006 15:12
нет сообщений на сайте
Nu protams!
Elita
Elita 19.04.2006 15:17
1310 сообщений на сайте
Man prieks!
Aivareno
Aivareno 19.04.2006 16:40
6641 сообщение на сайте
Viss labs, kas labi beidzas.
Liepupe
Liepupe 19.04.2006 16:41
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.