Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Kā rīkoties tālāk???? К списку тем

Kā rīkoties tālāk????
Sveiki! Mans šefs uz savu galvu (kā tas mēdz notikties) ir nopircis cita uzņēmuma akcijas - visas. Ir līgums par pirkšanu pārdošanu. Tagad nesaprotu, ko darīt tālāk - vai tas skaitās kā ieguldījums citā uzņēmumā, varbūt jātaisa par meitas uzņēmumu??? Vienvārd' sakot, lūdzu palīdziet ar informāciju, pirms tam neesmu neko tādu darījusi. Liels paldies!
Ekko
Ekko 15.04.2006 13:26
22 сообщения на сайте

Ответы (5)

Apsveicu! Jūs iegādājaties akcijas, kas jāuzskaita ilgtermiņa finanšu ieguldījumos.Pirkšana: D1310 K 26.. Sākotnēji tos jāuzskaita pašizmaksā. Jā uzņēmuma vērtība būtiski lielāka par iegādes cenu, to varat novērtēt uzņēmuma iepriekšējā gada bilances vērtībā.Mātes uzņēmums ir kad pieder vairāk par 50% no cita uzņēmuma pamatkapitāla. Ja jums visi 100%- tad laikam tā ir.
Frezy
Frezy 15.04.2006 15:03
1986 сообщений на сайте
Apsveicu! Jūs iegādājaties akcijas, kas jāuzskaita ilgtermiņa finanšu ieguldījumos.Pirkšana: D1310 K 26.. Sākotnēji tos jāuzskaita pašizmaksā. Jā uzņēmuma vērtība būtiski lielāka par iegādes cenu, to varat novērtēt uzņēmuma iepriekšējā gada bilances vērtībā.Mātes uzņēmums ir kad pieder vairāk par 50% no cita uzņēmuma pamatkapitāla. Ja jums visi 100%- tad laikam tā ir.
Frezy
1986 сообщений на сайте
Sorry! Man viss sanāk vairumā
Frezy
1986 сообщений на сайте
Paldies! Tad sanāk, ka jāmaina arī statūti - neesmu nekāda juriste, bet esmu kaut kur to lasījusi.
Ekko
Ekko 15.04.2006 15:47
22 сообщения на сайте
Устав не нужно менять.
Martinas
Martinas 15.04.2006 16:23
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.