Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
HELP
Paliidziet, luudzu, kaa lai es tieku pie veidlapaam+. Esmu 26.03.samaksaajusipar 1 ceturkni, bet kaut kaa neizdodas. Man pieprasa uzrakstiit uznjemuma nosaukumu. Kas man tur jaaraksta? Nekaadi netieku gudra. Varbuut man var kaads atsuutiit Pasu kapitala izmainju parskata formu?
Paldies
Ответы (12)
Vispirms atveriet titullapu un attiecgajās ailītēs ierakstiet (pēc parauga) savus datus. Tālāk atveriet dokumentu un aizpildiet visu pārējo.
Paldies Jums. Sanjemu.
Meginaashu aizpildiit. Bet pagajushaa gadaa es stipri laikam aizvesturisku veidlapu pildiiju. Vai varu taa droshi paarmesties uz shaadu paraugu?
Un kāpēc domājiet, ka Jūsu vecais paraugs nav derīgs?Var būt pierastā forma nav nemaz jāmaina?
Visu laiku pildiiju shaadu http://www.***censored***/dati/deklaracijas/gada_parskats/Pasu_kapitala_izmainju_parskats_1.xls
Varbuut mazajiem uznjeemumiem der shaads? Vienkaarshi vienaa dialogaa daamas izbraakjeeja sho veidlapu:)
Drošs paliek nedrošs - izmantojiet veidlapu, ko Jums iedeva Amber.
Nepieņems to vecā parauga veidlapu, tā ir novecojusi.
Palidziet luudzu. Nekaadi nesaprotu kuraa ailee jaaraksta "Pashu kapitala pārskata" ja 2004.gadaauznjeemums dibinaajaas to pamatkapitaala iemaksu 2000 Ls. Zaudejumus sapratu, ka zem nesadalitas pelnas preti parskata perioda pelnai ar minus ziimi, ja?
Сделайте строчечку такую и туда впишите с плюсом ( уменя было просто "akciju vai daļu kapitāls).
Закрыть
Краткое описание нарушения