Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Preces ar 5 un 18% _uzskaite К списку тем

Preces ar 5 un 18% _uzskaite
Vai kāds(a) man var pateikt, kur varētu vairāk palasīt par preču uzskaiti uzņēmuma iekšienē?

Ja preces ir ar divām % likmēm, tad tām uzskaite ir jāveic atsevišķi (pašizmaksa / uzcenoj. / PVN / kopā).

Un kā ar inventarizācijas saraktiem? - atspoguļot pašizmaksā, pārdošanas cenās...

... varbūt ir kāda laba grāmata kādam zināma?
Ini_ka
Ini_ka 30.04.2006 12:01
20 сообщений на сайте

Ответы (6)

u menja tože estj i 5%, i 18%, i eščo neapliekamie. Učot vedu razdeljno: razdeljno tovarnij učot, razdeljno sekcii na EKA. Inventarizacija po cene zakupki, hotja v nekotorih firmah delaju i po zakupke i po prodažnoj. V prošlom godu VID pri proverke zaprosil akt inventarizacii v prodažnih cenah, zakupočnie ceni ih ne interisovali v tom slučae
Jelenagurska
Jelenagurska 30.04.2006 12:16
728 сообщений на сайте
Es veicu uzskaiti gan iepirkuma cenās(priekš gada pārskata)un realizācijas cenās šefu zināšanai.Pārdodam atsevišķās sekcijās EKA.Arī PVN deklarācijās izdalu atsevišķi.
Aivareno
Aivareno 30.04.2006 12:18
6641 сообщение на сайте
Vēl viens jautājums:

Vai jūs preču uzskaitē izmantojat kādu datorprogrammu? vai vienkārši excel? vai...
Ini_ka
Ini_ka 30.04.2006 14:10
20 сообщений на сайте
ja poka ne ispoljzuju, ručkami svoimi vsjo delaju
Jelenagurska
Jelenagurska 30.04.2006 17:24
728 сообщений на сайте
Paldies par info
Ini_ka
Ini_ka 30.04.2006 17:30
20 сообщений на сайте
Es vadu datorā.Bet kādreiz kad izpildīju grāmatveža palīga funkcijas, rakstīju inv.sarakstusun aprēķinus veicu ar roku.:)
Aivareno
Aivareno 30.04.2006 18:09
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.