Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Preces ar 5 un 18% _uzskaite К списку тем
Preces ar 5 un 18% _uzskaite
Vai kāds(a) man var pateikt, kur varētu vairāk palasīt par preču uzskaiti uzņēmuma iekšienē?
Ja preces ir ar divām % likmēm, tad tām uzskaite ir jāveic atsevišķi (pašizmaksa / uzcenoj. / PVN / kopā).
Un kā ar inventarizācijas saraktiem? - atspoguļot pašizmaksā, pārdošanas cenās...
... varbūt ir kāda laba grāmata kādam zināma?
Ответы (6)
u menja tože estj i 5%, i 18%, i eščo neapliekamie. Učot vedu razdeljno: razdeljno tovarnij učot, razdeljno sekcii na EKA. Inventarizacija po cene zakupki, hotja v nekotorih firmah delaju i po zakupke i po prodažnoj. V prošlom godu VID pri proverke zaprosil akt inventarizacii v prodažnih cenah, zakupočnie ceni ih ne interisovali v tom slučae
Es veicu uzskaiti gan iepirkuma cenās(priekš gada pārskata)un realizācijas cenās šefu zināšanai.Pārdodam atsevišķās sekcijās EKA.Arī PVN deklarācijās izdalu atsevišķi.
Vēl viens jautājums:
Vai jūs preču uzskaitē izmantojat kādu datorprogrammu? vai vienkārši excel? vai...
ja poka ne ispoljzuju, ručkami svoimi vsjo delaju
Es vadu datorā.Bet kādreiz kad izpildīju grāmatveža palīga funkcijas, rakstīju inv.sarakstusun aprēķinus veicu ar roku.:)
Закрыть
Краткое описание нарушения