Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

slimiibas lapa A К списку тем

slimiibas lapa A
Sveiki!

Es taa tiiri vai apjuku! Man vienai darbiniecei no marta vidus A lapa uz 14 dienaam. Viss OK. Un tagad peekshnji vinja man atnes veel vienu A lapu uz 14 dienaam par naakamiem datumiem.

Patriecu sho rataa

Nu tachu nav man jaamaksaa 2 A lapas. A ko taalaak? Nav vinjai ne B lapas, ne darbaa bijusi. Lai iet kaarto B lapu?
Santam80
Santam80 08.05.2006 16:20
65 сообщений на сайте

Ответы (6)

Ja cits ārsts izrakstija un citu iemeslu dēļ tad Jūms jāapmaksā arī otra A lapa.
Amuil
Amuil 08.05.2006 16:25
26356 сообщений на сайте
Paskatieties, vai cits ārsts izrakstījis, vai tas pats, ja tas pats, lai ārsts labo un raksta B lapu.
Ligucite
Ligucite 08.05.2006 16:31
347 сообщений на сайте
Bet taa jau vinja man varees nest bezgaliigi un katru reizi no citaa aarsta, jo es domaaju visiem ir labi zinaams, ka slimiibas lapu nav probleemu dabuut pat ja esi veselaaks par veselu.

Bet peec darbinieces sejas spriezot slimiibas iemesls ir alkoholisms gan ieprieksheejo reizi gan tagad.

Ehhh nezinu kaa pareizi dariit...
Santam80
Santam80 08.05.2006 16:33
65 сообщений на сайте
Cits aarsts izrakstiijis.
Santam80
Santam80 08.05.2006 16:34
65 сообщений на сайте
Un pirmajaa lapaa ir ieraksts ka darbnespeeja turpinaas... respektiivi buutu jaabuut B lapai.
Santam80
Santam80 08.05.2006 16:42
65 сообщений на сайте
Uzņemums apmaksā tikai pirmās 14 dienas, pārējās neapmaksā, jo A lapa var būt tikai viena.
Guarry
Guarry 17.05.2006 16:11
5 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.