Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
palīdziet!!!!
labdien,
mani moka sekojošs jautājums iegādājāmies nekustamo īpašumu, kurā ierīkojām garāžas. Garāžu teritoriju iežogojām un ielikām vārtus. žoga un vārtu kopējās izmaksas satādija 3 000.00 Ls, t.sk., PVN. Kā man šo summu grāmatot ar saimniecisko darbību saistītajos izdevumos, vai ne??????
Ответы (12)
Ar saimniecisko darbību saistītos izdevumos.
Ну вот забор и ворота я бы сразу в расход не списывала. Это ж не ремонт. Здесь ОС вырисовывается.
я бы отдельно выделила 2 ОС забор и ворота
labi iebraucamos vārtus es uzkaitīšu atsevišķi, kā atsevišķu pamatlīdzekli,paldies par palīdzību!!!
Kā būs ar sekcijveida vārtiem, kas tika ielikti pašās garāžās, to kopējā summa arī bija diezgan iespaidīga 4 000.00Ls. Es par šo summu palielināju nekustamā ipašuma (garāžu) vērtību, pareizi izdarīju kā jūs domājat un kā tagad būs ar Nekustamā īpašuma nodokli????
da zabor,vorota procije sooruzenija,dolzni ucitivatsja na osnovnih,u menja takoje bilo..
naloga na sobstvennost* ne budet,eto ne ekas i ne buves
Par iebraucamajiem vārtiem nebūs, jā, bet kā ja ieliek ēkā sekcijveida durvis, tās palielina ēkas vērtību?????? :0?
А мне помощник ревидента сказала, что это "būves", так как вмонтировано в землю. И за всю "nožogojuma konstrukciju" ПЛАТИМ nekustamo īpašuma nodoklis.
sekciveida durvis - как вы хотите. Можете на увеличение стоимости здания, можете как отдельный ОС. Хотя, по-моему, по новому стандарту - на увеличение стоимости здания.
Ja es palielināju nekustamā ipašuma vērtību, kā būs ar nekustamā īpašuma nodokli???? nekustamā īpašuma vētība palielinājās, tātad palielinājās arī avansa maksājumi par 2006. gadu????
Авансовые платите по-старому. До первого февраля следующего года пересчитываете в декларации среднегодовую балансовую стоимость и доплачиваете разницу.
Nekustamā īpašuma nodokli pārrēķināsiet 2007 gadā, kad rēķināsiet deklarāciju par 2006.gadu
Закрыть
Краткое описание нарушения