Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
ZALKTIS К списку тем
Ribochka 14.05.2006 09:25
288 сообщений на сайте
288 сообщений на сайте
Ответы (19)
Двадцать пятый раз спрошу: так есть там ИНСТРУКЦИЯ, или нету?????
C2h5oh 14.05.2006 20:28
1948 сообщений на сайте
1948 сообщений на сайте
C2h5oh, Jūs esat izcili riebīga ar to vien ka gribat , la visi lasa instrukcijas.Betvai ziniet tādu variantu - smotrju v kņigu, vižu figu!:)))
Aivareno 15.05.2006 22:01
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Aivareno,man jums arī viens jautājums.Zinu,ka jūs esat spečuks par Zalkti.Jūs rakstījāt,ka VID pārbaudīja PPR reģistrācijas žurnālu arī.Man Zalktī tajā žurnālā neko neatlasa.
Redziet, vadot iekšā dokumentus caur parasto grāmatojumu es ļoti stingri pieturos pie saviem izdomātiem noteikumiem. Es sadalu visus dokumentus sekojoši.Preču pavadzīme, faktūra-rēķins, grāmatvedības izziņa un tā tālāk. Un tad caur hronoloģisko žurnālu es veiksmīgi atlasu sev nepieciešamos dokumentus.Pamatojumā es rakstu par ko ir šis dokuments.saņemta prece, atgriezta prece, samaksa par telpu īri un tā tālāk.Pie VID pārbaudes man nebija problēmu un es atlasīju preču pavadzīmes.
Aivareno 15.05.2006 22:58
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
teši tā, ievadot dokumentu, jādod tam nosaukums- rēķins, pavadzīme utml. Tad pie atlases var atlasīt pēc iedotā nosaukuma. Tikai nevajag mainīt, rakstot vienreiz pavadzīme, nākošā reizē pavadzīme - rēķins, trešā reizē PPR... vajag visas pavadzīmes vadīt zem viena veida dokumenta nosaukuma, tad nebūs problēmu ar atlasi.
Jā,tur var tā atlasīt, bet es gribēju caur -nodokļu un fin.pārskati- preču pavaddokumentu reģ.žurnāls.Varbūt tur ir kāds knifs?
Es domāju, ka caur šo opciju var visu, taču tad jāstrādā ar noliktavu.
Aivareno 16.05.2006 16:32
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu droši vien, nevar jau divus zaķus ar vienu šāvienu nošaut.Ja jāvada caur noliktavu,tad jāpiešķir nomenklatūras Nr.,atkal ķēpa.Paldies viesiem par diskusiju!
Nu re kā.Es arī kaut ko jaunu uzzināju.
Aivareno 17.05.2006 09:20
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть