Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darbinieka arbrīvošana К списку тем

Darbinieka arbrīvošana
Kā likumīgi atbrīvot darbinieku, kurš, jau trešo nedēļu, nezināmu iemeslu dēļ, neierodas darbā. Darba inspekcijā man teica, ka tas esot pavisam vienkārši: pietiekot ar to, ka tiešais darba devējs uzrakstot augstākam priekšniekam firmā iesniegumu par to, ka darbinieks nezināmu iemeslu dēļ neierodas darbā, tādejādi kavējot ražošanu, un tālāk jau darbojas 101.pants Vai tiešām pietiek tikai ar iesniegumu?
Indra27
Indra27 15.05.2006 14:50
28 сообщений на сайте

Ответы (4)

Ne tik vienkārši nav. Meklējiet forumā, ļoti daudz bija apspriests par šo tēmu.
Natalja_
Natalja_ 15.05.2006 14:55
612 сообщений на сайте
поиск 101
Alekom
Alekom 18.05.2006 11:33
5656 сообщений на сайте
Savā praksē es pilietoju ierakstītas vēstul;es izsūtīšanu uz māju, ar uzaicinājumu ierasties darbā kaut kādā noteiktā laikā pēc vēstules saņemšanas un uzrakstīt paskaidrojumu, ja neatnāk tai noteiktajā laikā, tad atbrīvoju ar 101p., bet ja ierodas, tad izrunājam turpmāko sadarb'bu vai nesadarbību , vai nu raksta uz paša vēlēšanos, vai rakstam vienošanos, vai parceļam uz citu darbu par kot ko un mazāku samaksu. Tas iet cauri. Ļoti labi, jo ir reali kaut kas darīts, ir pierādījumi, ka mēģināts saviu darbinieku atrast.
Larisaka
Larisaka 18.05.2006 16:20
14 сообщений на сайте
Savā praksē es pilietoju ierakstītas vēstul;es izsūtīšanu uz māju, ar uzaicinājumu ierasties darbā kaut kādā noteiktā laikā pēc vēstules saņemšanas un uzrakstīt paskaidrojumu, ja neatnāk tai noteiktajā laikā, tad atbrīvoju ar 101p., bet ja ierodas, tad izrunājam turpmāko sadarb'bu vai nesadarbību , vai nu raksta uz paša vēlēšanos, vai rakstam vienošanos, vai parceļam uz citu darbu par kot ko un mazāku samaksu. Tas iet cauri. Ļoti labi, jo ir reali kaut kas darīts, ir pierādījumi, ka mēģināts saviu darbinieku atrast.
Larisaka
Larisaka 18.05.2006 16:20
14 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.