Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Atbrīv no darba К списку тем
Ответы (9)
Работать или нет - Ваше право, причины не имеют значения. Работодатель может только потребовать отработку 1 месяца или срока, указанного в договоре.

Iris 29.05.2006 16:15
355 сообщений на сайте
355 сообщений на сайте
Пусть Ваше заявление зарегистрирует секретарь сегодняшней датой, от этой даты вы должны отработать месяц. Причину вы указали- собственное желание, а подробнее не их дело.

Galchonok 29.05.2006 16:15
144 сообщения на сайте
144 сообщения на сайте
Principā viņi nevar pieprasīt nekādus paskaidrojums ja iesniegums ir uzrastīts viņs ir japieņem

Solvitaleb 29.05.2006 16:16
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
DL 102.pants
Darba devēja uzteikuma pamatojums
Uzteicot darba līgumu, darba devējam ir pienākums rakstveidā paziņot darbiniekam par tiem apstākļiem, kas ir darba līguma uzteikuma pamatā.
... bet darbinieka rakstveida uzteikuma (t.i. iesnieguma) saturu DL nereglamentē.
Darba devēja uzteikuma pamatojums
Uzteicot darba līgumu, darba devējam ir pienākums rakstveidā paziņot darbiniekam par tiem apstākļiem, kas ir darba līguma uzteikuma pamatā.
... bet darbinieka rakstveida uzteikuma (t.i. iesnieguma) saturu DL nereglamentē.

Liepupe 29.05.2006 16:18
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
nu ja es jau to pašu arī atradu, ka nekur tādas lietas nereglamentē, iesniegumu uzrakstīju un gribu iet prom pēc mēneša, bet man nepieņem un nereģistrē ar pamatojumu, ka man neesot pilnībā un pareizi noformēts iesniegums, ka neesot iemesla.
man interesē kā tad citos uzņēmumos arī tāpat pieprasa
man interesē kā tad citos uzņēmumos arī tāpat pieprasa
... lai neradītu sev neordināru situāciju, kas varētu izmainīt paredzamo vienošanos, varat ierakstīt kādu neitrālu formulējumu, bet vispār - prasīt to, ko nereglamentē normatīvie akti - tas jau ir pārkāpums no viņu (esošo darbadevēju) puses.

Liepupe 29.05.2006 16:28
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Nekad nekur nepaprasīja (personiska pieredze)

Galchonok 29.05.2006 16:40
144 сообщения на сайте
144 сообщения на сайте
Так указала же - по собственному желанию - чего еще надо?А уж почему у Вас такое желание возникло - бухгалтера вообще интересовать не должно.
... ne tikai *... бухгалтера вообще интересовать не должно.*, bet arī kalpo kā uzskatāms piemērs - kā likumu nezināšana var izraisīt nevajadzīgus sarežģījumus pusēm.

Liepupe 29.05.2006 17:44
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть