Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kase
Labdien, sakiet, lūdzu, ja uzņēmuma ir 2 darbinieki-rīkotājdirektors un grāmatvedis, brīdī, kad notiek algas izmaksa-tiek izrakstiits EKA izdevumu orderis -uz kuru personu lai izraksta-un graamatvedi-vai rīkotājdirektoru (kursh taalaak peec saraksta izsniedz visiem naudu pret darbinieka parakstu)?? Saakumaa rakstiju uz graamatvedi, bet sanaaks ka graamatvede pildiis kasiera pienaakumus (izsniegt to algu darbiniekiem), bet taa nevar. Sanaak tad uz rīkotājdirektoru-bet tad sanaak, sanjeema un nodeva ir viena un taa pati persona
Kaa Juus darat??
Ответы (12)
Vai ar EKA raksta izdevumu orderus? Rakstu izdevuma orderi algām uz direktora vārda.
Я в таком случае пишу 2 расходных ордера. Зачем на 2 человек список составлять.
Ā, nesapratu , ka vispār ir tikai divas personas. Tad protams kā Amuil.
shodien kaut kaa domajaas atraak nekaa rakstaas, biju domaajusi kases izdevuma orderis, nevis EKA.....
Amuil-vnk es te kaadu laiku atpakalj izlasju, ka prieksh kam rakstiit uz katru darbinieku kases ord., ja var tikai vienu un viss (ar kopeejo izmaksaajamo algu summu).
par ieprieksheejiem meeneshiem nelaboshu vairs tos izd. ord., bet naakotne izrakstiisim veel vienu papiiru.
paldies
Amuil-vnk es te kaadu laiku atpakalj izlasju, ka prieksh kam rakstiit uz katru darbinieku kases ord., ja var tikai vienu un viss (ar kopeejo izmaksaajamo algu summu).
- Но когда речь идёт о 2 работниках список не уместен. Если работников 5, то конечно выгоднее один список составить.
sarakstu lieto, ja ir daudz darbinieki, ja divi, tad var katram orderi.
sarakstu lieto, ja ir daudz darbinieki, ja divi, tad var katram orderi"'- piekrītu
Как вам удобнее, так и делайте. Я знаю опыт, когда список и на многих работников не делается - чтобы не видели, кто сколько получает. Каждый получает по отдельному кассовому расходнику.
А при чем здесь EKA izdevumu orderis? Вы из ЭКА вынимаете деньги для выплаты зарплаты? В этом случае в обычном порядке оформляется инкассация и потом из кассы выплачивается зарплата по расходнику.
Bet es veel liidz galam nesaprotu taadu lietu, it kaa peec noteikumiem, graamatvedis nevar pildiit kasiera pienaakumus. Bet gadijumaa ja notiek naudas izsniegšana no uzņēmuma kases vai naudas saņemšana, tad jābūt 2 dažādam personam, vienā kases ienēmuma vai izdevuma ordera ietvaros kas saņem/izsnedz naudu, jo savadaak sanaaks tas kas izsniedza naudu-tas arii pienjeema-t.i. pats sev izsniedza. Pazuud kontrole.
A kaa tad riikoties??? Ja uznjeemuma ir 2 darbinieki-grāmatvedis un rīkotājdirektors.
Jeb es kaut ko putroju??
Tā ari ir grāmatvedis un rīkotājdirektors- kasieris.
Закрыть
Краткое описание нарушения