Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Avansa norēķins К списку тем

Irma55 27.06.2006 15:17
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Ответы (24)
Irma55
ziņojumu: 13 28.06.2006 21:02
Jā, līdz ar pavadzīmi atved arī čeku(firma, kura piegādā preci), bet mūsu veikala pārdevēja, izņemot naudu no kases, izsit EKA čeku par summu, kas ir PPR. Kā tad man jāgramato?
Irma55, no JŪSU teikta es tā arī nesaprotu, vai Jūsu pārdevēja tiešām izsit INKASĀCIJAS čeku. Vai tajā čekā ir rakstīts "izņemta nauda" "izņemts" vai kaut-kas līdzīgs?
Pārējie, lūdzu, neaizrādiet man. Jūsu teikto es labi sapratu
ziņojumu: 13 28.06.2006 21:02
Jā, līdz ar pavadzīmi atved arī čeku(firma, kura piegādā preci), bet mūsu veikala pārdevēja, izņemot naudu no kases, izsit EKA čeku par summu, kas ir PPR. Kā tad man jāgramato?
Irma55, no JŪSU teikta es tā arī nesaprotu, vai Jūsu pārdevēja tiešām izsit INKASĀCIJAS čeku. Vai tajā čekā ir rakstīts "izņemta nauda" "izņemts" vai kaut-kas līdzīgs?
Pārējie, lūdzu, neaizrādiet man. Jūsu teikto es labi sapratu

Jā, uz čeka rakstīts "IZŅEMTS".

Irma55 28.06.2006 21:16
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Tad jau vispirms inkasēto naudu jāpieņem kasē obligāti. IMHO Personīgi man ir ērtāk visu (arī uzreiz apmaksāto preci) laist caur kontu 5310 "norēķini ar piegādātājiem", tad vieglāk norēķinus kontrolēt.
Saņemta prece D 2 vau 7 grupa K 5310 (atkarībā no tā, ka Jums organizēta preču uzskaite).
Samaksa par preci D5310 K naudas konti (banka, kase, vai avansa norēķins) atkal atkarībā no tā, ka Jums ir organizēta uzskaite:
samaksa uzreiz no kases (nevis no EKA);
samaksa no avansa norēķina - tad naudas ceļš = EKA -> kase -> avansa norēķins -> samaksa par preci
inkasētais čeks - nauda pieņemta kasē D kase K EKA;
no piegādātāja saņemtais ar PPR čeks - samaksa par preci D 5310 K kase vai avansa norēķins
IMHO
Saņemta prece D 2 vau 7 grupa K 5310 (atkarībā no tā, ka Jums organizēta preču uzskaite).
Samaksa par preci D5310 K naudas konti (banka, kase, vai avansa norēķins) atkal atkarībā no tā, ka Jums ir organizēta uzskaite:
samaksa uzreiz no kases (nevis no EKA);
samaksa no avansa norēķina - tad naudas ceļš = EKA -> kase -> avansa norēķins -> samaksa par preci
inkasētais čeks - nauda pieņemta kasē D kase K EKA;
no piegādātāja saņemtais ar PPR čeks - samaksa par preci D 5310 K kase vai avansa norēķins
IMHO
Beidzot! Paldies Meek!

Irma55 28.06.2006 21:51
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть