Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Valdes loceklis К списку тем

Valdes loceklis
Man radas neskaidrība saskara ar valdes locekļa atlīdzību.

Ja ir nodibināts uzņēmums, tad VID ir jaiesniedz "zinojums par darba nēmējiem" par šo valdes locekli.

Ja ar vinju nav noslēgts darba līgums un nekāda atlīdziba nav vinjam maksāta. Tad sanāk ka nodokļi (sociālais iedz ien nod utt.) ar nav jāmaksā.

Bet vai ta var vispār var būt, ka valdes loceklis nesaņem nekādu atlīdzību, jeb vinjiem obligāti kaut kada atlīdzība jāsanjem?
Gulafija
Gulafija 30.06.2006 09:39
20 сообщений на сайте

Ответы (6)

Valdes loceklis var arī darboties BEZ atlīdzības.Tikai tam jābūt kaut kur fiksētam.Vai nu noslēgtajā vadības līgumā , vai protokolā , vai statūtos.Tad jāiesniedz arī 3.pielikumsar atlīdzību , VSAOI , IIN 0,00 un VRN svītriņa.
Ilma
Ilma 30.06.2006 09:41
30495 сообщений на сайте
Я уже писала на эту тему и поняла так,что в данном случае надо заключить Vadības līgums и тогда он имеет право ничего не получать,но в Виде мне сказали что за него надо платить Risku nodeva,с чем пока несогласна и разбираюсь
Anaidadiana
Anaidadiana 30.06.2006 09:46
187 сообщений на сайте
Ja valdes loceklis IR darba attiecībās ( noslēgts darba līgums ) tad gan alga gan VSAOI un IIN un VRN, bet ja NAV darba attiecības , tad 100% riska nodeva nav jāmaksā , jo to maksā darba devējs tikai par darba attiecībās esošiem cilvēkiem un tāda ir arī VRN būtība un jēga.
Ilma
Ilma 30.06.2006 09:49
30495 сообщений на сайте
Paldies
Anaidadiana
Anaidadiana 30.06.2006 09:56
187 сообщений на сайте
VRN - письмо СГД 15.3-10/3789 от 13.02.03.
Inst
Inst 30.06.2006 10:06
нет сообщений на сайте
Paldies:)
Gulafija
Gulafija 30.06.2006 10:19
20 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.