Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ar firmas transportu uz Poliju К списку тем
Ar firmas transportu uz Poliju
Ja brauc ar firmas mašīnu uz Poliju, vai vajag pilnvaru? Brauc divi firmas darbinieki pēc precēm. Kādi dokumenti vēl vajadzīgi?
Paldies
Ответы (13)
Лучше иметь при себе доверенность. А так же надо иметь лицензию на право возить товар.
Vai tiešām vajadzīga pilnvara, es dzirdēju, ka Eiropas savienībā nevajag,kur varētu to noskaidrot, kāpēc ir vajadzīga licence, ja ved sev ?
Pilnvara ES teritorijā nav vajadzīga.
Paldies, bet kā ar licenzi?
Domāju, ka tas ir atkarīgs no tā, cik lielā daudzumā preces gribat pārvadāt.
Bet labāk pagaidīsim, kamēr kāds gudrāks jums kaut ko ieteiks.
Pāgājušo gadu braucām uz Lietuvu ar firmas mašīnu un mūs nelaida pāri robežai , jo nebija pilnvara:( Teica , ka kopš pag.gadalaikam jūnija pilnvara ir obligāta. Tā nebija kravas mašīna , bet autobusiņš.
Ja tā tad drošibāi labāk uzrakstīt to pilnvaru, droši ka vajag angļu valodā , varbūt kādam ir paraugs?
TCMR arī noteikti ka vajag, to tad man paāi arī jāaizpildaierakstot no kurienes uz kurieni kāds daudzums utt.
Ss03!!
Nosūtīju uz Jūsu e-pastu pilnvaru,tikai mums ir līzinga mašīnai piemērota pilnvara.
Лицензия на самоперевозки нужна в определенных случаях. Поищите в правилах о самоперевозках. К сожалению, номер правил не помню.
ссылка не получилась.
Посмотрите здесь
http://www.likumi.lv/doc.php?id=139375
Paldies visiem , pilnvaru saņēmu, domāju ka derēs.
Paldies visiem , pilnvaru saņēmu, domāju ka derēs.
Закрыть
Краткое описание нарушения