Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
nav reģ.numura
iedeva rekvizītus firmai ASV, bet nav reģistrācijas numura, apgalvo, ka nav nodokļu maksātājs un tāpēc nav numura, tā var būt??
Preces exportēsim, ja pareizi sapratu, tad bez starpības ir vai nav nodokļu maksātājs, ja eksportējam(transporta firma to darīs) un ir muitas deklarācija, tad pvn 0%, a PVN deklarācijā??-43 rindā??
Ответы (7)
Что нет номера - такое может быть, мы с таким сталкивались.
Насчет экспорта - все правильно.
Stranno, prosto ja prikinula skolko v ASV moglo bi bitj firm s odinakovim nazvanijem.
А это уже их проблемы, если за Вашим товаром приедет их "однофамилец".
A kad viņi taisās maksāt? Ja pēcmaksa, skatieties lai jūs nepiešmauktu... nevarēsiet pēc tam to maksātāju atrast un kaut-ko pierādīt.
Klvn2, а это уже вопрос составления контракта.
nauda ir direktora problēma, man vajag pareizi invoisu izraxtīt un nokontrolēt, ka viņi no transpota firmas atnes man muitas deklarāciju, ka aizveda uz ASV.
Jā, jā, tā ir direktora problēma
Tikai es savā laikā NE sliktu darbu zaudēju tieši tāpēc, ka direktors uzskatīja to par savu problēmu un manu brīdīnājumu ne paklausījas, pēc tām bija lieli zaudējumi un grāmatveža algai nauda vairs nebija
Закрыть
Краткое описание нарушения