Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rēķins par būvniecības pakalpojumiem
Par būvniecības pakalpojumiem Norvēģijā mums klients maksāja avansā pēc avansa rēķiniem.
Laikam, tagad, kad darbi ir pabeigti, jāuzraksta tomēr viens kopējs rēķins par padarītajiem darbiem? vai klāt vēl kaut kas jāpievieno tāme? pieņemšanas-nodošanas akts? vēl kaut kas? Mums ir līgums, kur viss ir atrunāts, vai tādā gadījumā arī kādus papildus dokumentus vajag?
Man jau liekas, ka norvēģiem neko vairāk nevajag. Nauda samaksāta-pakalpojumi saņemti. Vai kādam ir sadarbība ar citām valstīm celtniecības pakalpojumu sniegšanā. Kādus dokumentus jūs veidojat un ar kādiem dokumentiem apmainaties?
Manī ir iesakņojusies pārliecība, ka bez nodošanas-pieņemšanas akta nu nekādīgi neiztikt, - uz tā pamata arī rēķinu izraksta... lai gan bija man viens igaunis, kas man maksāja avansā. Maksāja, maksāja, tad, tikko darbi bija pabegti, aizmuka uz savu Eesti, ne kādus dokumentus nepaprasot. Nācās braukt ciemos, lai man to pieņemšanas-nodošanas aktu paraksta, a es viņam par to rēķinu uzdāvināju ar summu apmaksai 0.00 EUR.
Norvēģiem varbūt arī *neko* nevajag, bet Jūsu firmai visiem dokumentiem, kas apliecina darbu izpildi - t.i. gal'a rēķins, akts par darbu nodošanu-pieņemšanu ir vajadzīgi. Abpusēji apstiprināti.
P.S. Tāme ir līguma sastāvdaļa.
Precīzāk - līguma paketes sastāvdaļa.