Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Grāmatvedības uzskaite, neizmantojot grāmatvedības programmas.. К списку тем

Grāmatvedības uzskaite, neizmantojot grāmatvedības programmas..
Vai kādam ir kāds paraugs,piem, Exel, kā saprotami uzskaitīt rēķinus, veit grāmatvedības uzskaiti, ja vēl nav iegādāta grāmatvedības programma..uzņēmums darbojas tikai dažus mēnešus, bet ciemos jau nāk VID.
Luisaleina
Luisaleina 03.08.2006 14:18
243 сообщения на сайте

Ответы (33)

Es neesmu šīs konferences biežs apmeklētājs, tādēļ nezinu...pasakiet kur ir teikts, cilvēkam , kurš nav VGK+ abonents, ka tur atrodas Cleo glabātuve..
Luisaleina
Luisaleina 03.08.2006 15:16
243 сообщения на сайте
Lai tajā tiktu, jāparakstās uz VGK plus http://www.vgk.lv/index.php?setgc=vgkplus
Lienebe
Lienebe 03.08.2006 15:17
2527 сообщений на сайте
Cleo glabātuve ir pieējamā VGK+ abonentam.
Julija_k
Julija_k 03.08.2006 15:23
2014 сообщений на сайте
И не только Клео. Я думаю, Вы не пожалеете, если подпишетесь.:)
Lanuska
Lanuska 03.08.2006 15:25
15769 сообщений на сайте
Lanuskai vienmēr ir taisnība.
Julija_k
Julija_k 03.08.2006 15:35
2014 сообщений на сайте
Tiešām nenožēlosiet.Šeit ir gan veidlapas, gan metodikas, gan normatīvie dokumenti, dažāda cita informācija.Par foruma palīdzību jau nemaz es nerunāju.Šeit patiesībā esam draudzīgi.Piekrītu Jūlijai K, nevajag reāģēt uzreiz ar dusmām un apvainoties.Esarī kādreiz "krupi" un viss ir OK.
Aivareno
Aivareno 03.08.2006 15:38
6641 сообщение на сайте
patiesībā jau arī palīdzēt gribēdama nevaru, jo personīgajā kabinetā Lusaleina neesat norādījusi arī savu e-pasta adresi.

"Iedodiet kaut ko- nezinu ko" nav pareizā pieeja. Uz konkrētiem jautājumiem var saņemt konkrētas atbildes, kas tieši no excel veidlapām Jums būtu nepieciešams?

"...kā saprotami uzskaitīt rēķinus, veit grāmatvedības uzskaiti..." - rēķinus var uzskaitīt vienkārši tabulā, ja runa iet par vienkārši rēķinu reģistrāciju. Ja Realizācijas uzskaite, tad atkarībā no grāmatvedības metodes - ja vedat žurnālorderus, tad arī realizācijai varat iekārtot tādu reģistru (es realizāciju atspoguļotu kontā 2310 Norēķini ar pircējiem). Grāmatvedības uzskaites veikšanai ir vesela virkne visādu dokumentu, reģistru un metodiku, kurām jābūt uzņēmumā. Pat mazā firmā, kas strādā tikai pāris mēnešus ir jābūt sagatavotiem grāmatvedības organizācijas dokumentiem utml. Bet nav no jautājuma skaidrs, kas tieši ir nepieciešams Jums un vai Jūs zinat, ko tieši gribat. Noformulējiet jautājumu konkrētāk un saņemsiet konkrētus padomus, ieteikumus un veidlapas.

Bet, ja noformēsiet abonementu uz VGK+ (minimālais termiņš 3 mēneši = 3 lati), tad visu nepieciešamo atradīsiet Veidlapās+ un foruma dalībnieku failu glabātuvēs, kā arī būsiet atbalstījuši šo mājas lapu, kurai gribētos novēlēt vēl ilgus gadus.. jo grāmatvedība ir nepārtraukts process
Cleo
Cleo 03.08.2006 15:39
19235 сообщений на сайте
Friends forever and world peace!
Julija_k
Julija_k 03.08.2006 15:40
2014 сообщений на сайте
tb es realizāciju atspoguļotu konta 2310 Norēķini ar pircējiem žurnālorderī.. izsita mani no domas
Cleo
Cleo 03.08.2006 15:41
19235 сообщений на сайте
Paldies, Cleo.

Es arī vakar šo to aizņēmos no Jusu glabātuves!
Dimma
Dimma 03.08.2006 15:43
1727 сообщений на сайте
pedodiet; Jūsu
Dimma
Dimma 03.08.2006 15:45
1727 сообщений на сайте
Dimma :Если У Вас есть что-то ценное для участников форума, то кладите в своё хранилище, не стесняйтесь. Мы будем только рады.
Luiza
Luiza 03.08.2006 17:46
7714 сообщений на сайте
Labi. Mēģināšu likt. Bet es jau tikai iesācēja.

...Strādāju ar Zalkti un excelī...

Dimma
Dimma 03.08.2006 18:36
1727 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.