Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Augusta Dzimšanas dienas! К списку тем
Augusta Dzimšanas dienas!
Apsveicu visus šodienas jubilārus...
Īpašs apsveikums Aivareno! Patīkami, ka starp mums ir arī vīrieši , it īpaši miermīlīgās Lauvas.:)
Ответы (30)
Еще раз присоединяюсь к поздравлениям.
не поддерживаю, Дзаны тема-лучше.
vēlreiz apsveicu
Nav nozīmes kāds galds ir klāts,
Tu vienmēr tiksi sumināts,
Jo jauku draugu tā kā Tu,
ikvienam dzīvē novēlu !
Pagaidām gan tikai tādi virtuāli draugi,bet kas zin kas zin....
Pievienojos apsveikumiem!
Uzzi,es nekonkureju ar Dzanas tēmu DZIMŠANAS DIENAS, vienkārši tā ir TIK gara, bet es pēc būtības esu TIK slinka, ka izvēlējos "vieglāko" ceļu.
Vai tagad pie katras tēmas, kura Jums nav saistoša rakstīsiet "не поддерживаю"?:)
Neizlasītajās tēmās pa labi ir pēdējais ziņojums, spiediet uz pēdējo lapiņu un viss. Jums jānospiež uz lapiņas attēlu pie nika (neatverot tēmu), tad atvērsies pēdējā lapa
Par miermīlīgu lauvu mani nosaukt grūti, bet paldies par apsveikumiem.
Nu, lūk, vērtīga info.iegūta.Ambera, PALDIES sirsnīgs, es, zaļais gurķis, pat nepamaniju šo knifiņu...Būtu lieki tērējusi laiku lappušu šķirstīšanai vēl ilgi:)))
Айварено, поздравляю от души! Так приятно, что в рядах бухгалтеров не только "старые перечницы", но и молодые перспективные мужчины.
Martinas, paldies.Neesmujau vairs tik jauns, kā varētu likties.:)))
Ктооо родился в августе,
Вставай, вставай, вставай,
Чааарочку хмельнууую
Скорее наливай!
Да ладно, всё, что моложе 40 - jauns.
Nu jesļi tak - to koņešno ja molodoj!:)
Aivareno, Sveicu divkāršos svētkos! 2000 - tā jau ir trešā klasīte
Otrā ir jau pabeigta. Sākas trešā.
Айварено, поздравляю!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения