Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kludais algas aprekins
Esmu kljudaini aprekinajusi darba algu

Pareizak sakot nepareizi aprekinaju nepaliekamo minimumu. Esmu izdalijusi 32.00 ar 21, nevis 31 un sareizinaju ar darba dienu skaitu.
Sanaca 32.00/21*11 = 16.76Ls
Vajadzeja 32.00/31*11 = 11.35Ls
Ka lai tagad izlabo? Vai nelabot un ta ari atstat?
Ответы (6)
atstāt jau nevajēdzētu, taisi pārēķinu
Parrekinu taisit nakamaja menesi? jo es tad si menesa atskaites jau nodevu. Pie tam tur mainas IIN summa par paris latiem.
Algu izlabojiet, sociālo atskaiti labojiet nākošmēness izmantojot korekcijas ailes.
Sanāk, ka darbiniekam izmaksājāt par maz. Tad arī darbiniekam neizmaksātā alga ir jāpiemaksā.
Ne, par daudz izmaksaju, jo neapliekamais minimums bija lielaks neka vajadzeja. Socialais jau nemainas, mainisies tikai IIN. Veidlapa tak tikai paredzets soc.nodokliskorekcija.
Saja menesi jau ari nemainas ta veidlapa, nakosaja mainisies ieturetais IIN. Tapec ari prasu. varbut man vienkarshi piemaksat so starpibu uz IIN kontu un viss? Nu protams ari algas aprekinu pie sevis izlabot.
Nu IIN jau vispār aprēķinātu jūlijā būs jāparāda septembra atskaitē par augustu. Tā kā variet izlabot un parādīsiet pareizo laika pietiek.
Jā, protams, sajaucu. Tad sociālajā atskaitē parādīsiet pareizo IIN.
Закрыть
Краткое описание нарушения