Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Beidzās VID pārbaude К списку тем

Beidzās VID pārbaude
Labdien, kolēģi. Urrāāāā!!! Izcietu savu PIRMO VID pārbaudi par 10 gadiem (kokapstrāde). Vēlos padalīties savās sajūtās. Tā ritēja visu nedēļu - prasījām PVN parmaksu novirzīt darba algu nodokļu apmaksai. Dokumentus parbaudīja Skanstes ielā 13. Tādu cilvēcīgu attieksmi no inspektores puses tiešām nebiju gaidījusi. Diezgan stingri pārbaudīja visu (metodikas, algas, ligumus, realizāciju, iepirkšanas....) un visā visumā man viss bija kārtība, bet protams, ka ar nelieliem izņēmumiem. Ja šī "nelielā izņēmuma" nebija līdzi - pieklājīgi un cilvēcīgi palūdza atnest nākošajā dienā. Atlaida mūs "ar dieviņu" bez ne viena soda. Es tiešām negaidīju, ka tā būs. Pirmkārt, lielu PALDIES gribu pateikt Cleo par metodikas krājumiem kurus tad arī izmantoju savam uzņēmumam un otkārt, sapratu, ka labi cilvēki tomēr ir visur. Priecīgas visiem brīvdienas!
Janija
Janija 18.08.2006 13:14
331 сообщение на сайте

Ответы (23)

Наверно, так
Irena22
Irena22 24.08.2006 00:19
42998 сообщений на сайте
es arī sapratu kā Martinas, ka pārbaude ir pirmā desmit darba gadu laikā nevis ka audita (pārbaudes) periods bija 10 gadi.
Cleo
Cleo 24.08.2006 07:55
19235 сообщений на сайте
Jūs pareizi sapratāt, meitenes, parbaudīja tikai maija menesi un + pamatl., metodika - nu kā jau rakstīju, vienkarši man tā bija pirmo reizi.
Janija
Janija 24.08.2006 13:19
331 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.