Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Redaktoram un adminam
Atvainojos, ja jautājums jau kādreiz bija apspriests.
Skatos tēmu, kur ir jau ļoti daudz atbildes un lappuses. Lai pāriet uz nākamo lpp. ir iespēja "nākama" vai pa lpp. numuriem.
Bet lai pāriet uzreiz uz pēdējo vairākas reizes jāklikšķina uz daudzpunktiem pēc pēdēja lpp.numura kurš ir redzams.
Vai ir iespējams funkcijas "iepriekšējā" un "nākama" papildināt ar "pēdējā"?
Pietiks ar atbildi "ja" vai "nē".
Paldies par atbildi un forumu vispār.
Ответы (8)
На последнюю страницу попасть легко. В вопросе видно кто последний на него ответил и рядом маленький листик, вот если на него нажать сразу попадаешь на последнюю страницу.
Что бы открылась сразу последняя страница темы, вам надо сразу(не заходя в тему) нажать на стрелочку рядом с ником последнего ответившего.
Vēlreiz uzmanīgi izpētiet rubriku - Apskatīt neizlasītās tēmas. Tur pa labi ir Pēdējais ziņojums un uzzīmēta lapiņa - klikš:)
Paldies
Jauki , arī es to nebiju ievērojusi, paldies par pamācīšanu:)
Atceros, sen tāds jautājums jau bija, bet toreiz atbildi nesapratu un iespēju neatradu, tagad veco jautājumu neatradu, lai vēlreiz izlasīt
Viss sanāk, liels paldies vēlreiz
Arī man šis jautājums bija aktuāls. Paldies par padomu.
Paldies, es jau arī par šo jautājumu šodied iedomājos
Закрыть
Краткое описание нарушения