Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Palīdziet.... К списку тем

Palīdziet....
Sakiet lūdzu...

Situācija tāda. Es uzrakstīju atlūgumu un pēc neilga laika saslimu. Beidzoties atlūguma termiņam man jāiet uz citu darba vietu , jāsāk strādāt. Bet priekšniecība man pateica ķa man tās dienas ko es noslimoju ir jāatstrādā... Vai tad tas likums netika atcelts....?! Sakiet kur es varu izlasīt kādu informāciju par šo tēmu? Jau iepriekš pateicos.
Marrita
Marrita 29.08.2006 15:46
10 сообщений на сайте

Ответы (10)

DL 100.pants Darbinieka uzteikums

(1) Darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu vienu mēnesi iepriekš, ja darba koplīgumā vai darba līgumā nav noteikts īsāks uzteikuma termiņš.

Pēc darbinieka pieprasījuma uzteikuma termiņā neieskaita pārejošas darbnespējas laiku.:)
Titovinese
Titovinese 29.08.2006 15:52
217 сообщений на сайте
Darba likumā teikts:

100.pants Darbinieka uzteikums

(1) Darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu vienu mēnesi iepriekš, ja darba koplīgumā vai darba līgumā nav noteikts īsāks uzteikuma termiņš. Pēc darbinieka pieprasījuma uzteikuma termiņā neieskaita pārejošas darbnespējas laiku.

Tātad, ja darbinieks nepieprasa, tad slimības lieks ietilpst uzteikuma termiņā un slimošanas dienas nav jāatstrādā.
Lienebe
Lienebe 29.08.2006 15:56
2527 сообщений на сайте
Darba likuma 100. panta (1) ir teikts, ka pēc darbinieka pieprasījuma, var tikt neieskaitīts slimošanas laiks uzteikuma termiņā , bet ne otrādi.
Livijano
Livijano 29.08.2006 15:57
601 сообщение на сайте
Nu gan korī!!!
Lienebe
Lienebe 29.08.2006 15:57
2527 сообщений на сайте
100.pants. Darbinieka uzteikums

(1) Darbiniekam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu vienu mēnesi iepriekš, ja darba koplīgumā vai darba līgumā nav noteikts īsāks uzteikuma termiņš. Pēc darbinieka pieprasījuma uzteikuma termiņā neieskaita pārejošas darbnespējas laiku.
Dairad
Dairad 29.08.2006 16:00
7 сообщений на сайте
Labs unisons sanāca

Un visas atbildes vienādas
Titovinese
Titovinese 29.08.2006 16:01
217 сообщений на сайте
Tas ir tiešām jauki, jo es jau nobijos ka man būs jāzaudē jaunais darbiņš.... es biju dzirdējusi ka ir tāda lieta bet priekšniece tik pārliecinoši man to teica ka es sabijos...

Paldies.
Marrita
Marrita 29.08.2006 16:04
10 сообщений на сайте
Vislielākās muļķības tiek pasludinātas ar visnopietnākām sejām!
Mu-maija
Mu-maija 29.08.2006 16:08
15964 сообщения на сайте
Nu tā jau laikam sanāk! Jūs tiešām mani nomierinājāt.:)

tas ir jauki ka ir šāds grāmatvežu klubiņš.
Marrita
Marrita 29.08.2006 16:13
10 сообщений на сайте
Lūdzu nākošreiz tēmas nosaukumā rakstiet kaut ko konkrētāku! Paldies !
Ambera
Ambera 29.08.2006 16:39
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.