Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Palīdziet .lūdzu!
uzņēmumā ,kurš nodarbojas ar kravu pārvadājumiem ir tāda
situācija: ceļa zīmēs uzrādītais braukšanas ilgums nesakrīt ar šaibu uzrādījumiem un nesakrīt ar pavadzīmēs uzrādīto laiku,ko darīt šajā situācijā grāmatvedim.
Ответы (16)
Если по закону, то вернуть все взад и пускай приводят документы в порядок.
А если на самом деле, то доложиться по начальству (лучше письменно). Если оно дасть указание граматать то что принесли, то остальное забота начальства и его шоферов.
Paldies Maija,par padomu,bet priešniecība liek man savest to visu kārtībā,bet es nezinu no kura gaka sākties klāt?,jo nekas nesaskan kā vajadzēt.
Tā jau domāju

Kā parasti viss ķīselis ir jāsakārto grāmatvedim. Esmu patiesi sašutusi.Šaibas ir jāņem par pamatu - tās vairs nepārtaisīsiet.Arī PPR nepārtaisīsiet . Vienīgais ko var vēl pārtaisīt ir ceļazīmes.
Paldies( mani gauda pamatīgs darbs.....
... un velāms par pamatīgu samaksu.
Jā, VIDs arī tagad māk "šaibas" pārbaudīt
Un, ja autiņā tās var ievietot, tad pie pārbaudes prasa uzrādīt un salīdzina ar tabeli.
Ja es pārtaisīšu celazīmes pēc šaibām,man viņas vienalga nesakritīs ar pavadzīmēm.Sods buš tā vai tā.Pilnīgi nezinu kā labāk darīt?
Lūdzu, nākošreiz tēmas nosaukumu rakstiet konkrētāk! Paldies !
Lorakr, bet PPR ceru jau Jūs neesat izrakstījusi .Ja ne , tad tā nav Jūsu kļūda.Vai Jums jau ir kāda pārbaude , kas taisās skatīt papīrus?Varbūt tagad visu sākt rakstīt kā pienākas , jo tagad jau tāpat visu nesaskaņosiet.
Es tās nerakstu.Pārbaudes vēl nav bijušas ,bet gan jau ķersies klāt,jo kociniekus pārbauda diezgam bieži.Ar'uzrakstīt pareizi nekā nav iespējams,jo brauc daudz vairāk un ilgāk kā likumos noteikts,tieši tā kā KTPR UZRAKSTĪTS,BET PĀRSTRĀDĀT TAK STUNDAS NEDRĪKST.ŠAIBĀS IT KĀ LIEK KĀ APMĒRAM VAJAG,BET VAI TĀ IR IZEJA?
Šaibās nemaz nevar ielikt kā grib , jo šaibās ierakstās viss laiks automātiski. Šaibām var pieskaņot tikai citus dokumentus.Betvarbūt nemaz nav tik traki.Kokvedēju šoferi strādā maiņās un kopumā pa mēnesi varbūt darba laika stundas nepārsniedz.Apskatiet regulas par darba laikiem kur uzskaite notiek ar tahogrāfu šaibām. Tās ir
www.atd.lv autotransporta direkcijas saits.
Paldies.Ilma.Kopā pa mēnesi netiek pārsniegtas stundas,bet ceļazīmēs viņi raksta maršrutus,kas dienā pŗsniedz stundas un starpā nav atpūtas stundu tik cik prasa regulās.
Bet ceļazīmē tieši vajag sarakstīt tās atpūtas stundas , jo faktiski jau arī mašīna stāv uz vietas un visu laiku nebrauc , kraujas vai ko tad arī tur tās atpūtas stundas var ierakstīt.Ja jau par mēnesi nepārsniedz tad jau labi. Lai veicas!
Paldies,Ilma.Lai Jums jauka ši nedēļa.
Neesmu dzirdējusi, ka VIDs salīdzina šaibas, tabeles un pavadzīmes. Bet to, ka šaibas ar tabeli - gan. Tā, ka es mēģinātu tabeles pēs šaibām sakārtot. Tikai tur, droši vien, radīsies starpības ar nobrauktajām stundām un līdz ar to algām!
Закрыть
Краткое описание нарушения