Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba apģērgbs
Labdien!
Man ir jautājums par darba apģērbu. Priekšnieks grib nopirkt uzvalku un vēlas šo summu norakstīt uz uzņēmuma izdevumiem. Vai tas ir iespējams? Ja jā, tad kādi varētu būt grāmatojumi un nepieciešamie dokumenti.
Paldies
Ответы (23)
Рабочая одежда должна защищать от производственных вредностей. Пусть покупает костюм за свои деньги и не морочит Вам голову.
Priekšnieks grib nopirkt uzvalku un vēlas šo summu norakstīt uz uzņēmuma izdevumiem. Vai tas ir iespējams?
Конечно iespējams, прибавить эту сумму к его зарплате, уплатить все зарплатные налоги, но при этом не придётся платить подоходный с предприятия.
Pilnīgi piekrītu Martinas,Tt7.Kas tad notiks, ja visi tā sāks rīkoties.Man kā grāmatvedim arī apkšveļa ir svarīgs aspekts, tomēr visu dienu jāsēž un apakšbikses aizsargā no darba traumām.:)))
Un kur var nopirkt tādas speciālas grāmatvežu apakšbikses?:|
Дык speciālas - для каждого свои: кому на поролоне, а кому и на железобетоне.
uzvalku - ага, на приёмы и презентации ходить в костюмчике за неск.тысяч и списывать амортизацию
Ja Jus nodarbotos ar apgerbu nomu, tad jau varetu, bet ja ne tad ne...
Varēt jau var visu, lai pērk kaut prezervatīvus! Pielieciet pie algas un apliekat ar nodokļiem!
esmu dzirdējusi par darba vietu kur piemēram sekretārēm speciāli tiek piešķirti 50 Ls (tas gan bija kādu laiku atpakaļ) apģērba un atribūtu iegādei
interesanti, vai šeit kādam uzņēmumā ir līdzīga prakse?
50 Ls apģērba un atribūtu iegādei:)))
На главный атрибут - мозги - боюсь, 50 латов не хватит.
У секретарши главное ноги, а не мозги, так что может и хватить:)
Martinas, sekretārēm priekš kam мозги
"Волку приснился кошмарный сон: приходят ноги и начинают его кормить"
Вот если бы Priekšnieks в этом костюме обслуживал бы бензиновую заправку, тады в расходы фирмы :).
Varbūt sekretāre ar atribūtiem apkalpo klientus???
Uzvalku aplīmet ar firmas logotipu un lai seež kā reklāma.
Vai zināt - kāda atšķirība starp labu sekretāri un ideālu sekretāri?
Laba sekretāre saka - "Labrīt, šef!"
Ideāla - "Ir jau rīts, šef!"
Закрыть
Краткое описание нарушения