Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis palidziet К списку тем
Ответы (186)
Selena, ja Jums ir grūtības ar Jumja rokasgrāmatu latviski, palūdziet, lai jūsus programmas izplatītājs ieliek Jums datorā "palīgu" krievu valodā. Jums būs daudz vieglāk.
Ja kaut kas interesē, varat sūtīt man e-pastā jautājumu, palīdzēšu! Tikai man, savukārt, būs grūti atbildēt krieviski. Vislabāk būtu sazvanīties (vienalga - dienā vai vakarā).
Ja kaut kas interesē, varat sūtīt man e-pastā jautājumu, palīdzēšu! Tikai man, savukārt, būs grūti atbildēt krieviski. Vislabāk būtu sazvanīties (vienalga - dienā vai vakarā).
Подскажите, пожалуйста, как в Тилде делается зачет авансов. У меня например стоит iepirkšanas pavadzīme Д7, Д5721 - К 5310 и висит konta atlikums 2190, мне нужно сделать зачет Д5310-К2190, Д5310-К5721. Как это сделать? Когда я попыталась сделать эту проводку через grāmatojumi, все равно документ остался как неоплаченный. И еще вопрос надо ли заводит отдельно 2310 01, 02 т.е. аналитику, или она сама считает по партнерам?
Tilde pati skaita pa partneriem, nevajag katram partnerim savu kodu.
Kad ievadiet avansa maksājumu, tad norādiet, tur, kur dokumenta grupa - kredīta apmaksa.
Kad ievadiet avansa maksājumu, tad norādiet, tur, kur dokumenta grupa - kredīta apmaksa.
Vel viens jautājums, sakiet, lūdzu, kā ievadīt rēkinus par pakalpojumiem, arī ka "iepirkšanas pavadzīme"?
Rēķini un ienākošās pavadzīmes ir divas dažādas lietas, ko vajag to arī ievadiet, tikai tur kur ir preces kartītes pievērsiet uzmanību "Uzskaites grupai", ja ir pakalpojums, tad ir jāatzīmē pakalpojums, neaizmirstoet, ka gan rēķinus, gan pavadzīmes var automātiski nokontēt, lai finansēs nav otru reizi jāgrāmato
Larao 06.10.2006 15:55
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Larao, cik es saprotu, tad tas ir tanī gadījumā, ja vada caur noliktavu, bet ja mēs vadam caur finanšu dokumentu (ir saņemts rēķins par pakalpojumu)?
Dokumenta tips finanšu dokumentā ir galvenokārt nepieciešams, lai varētu grupēt tos un izfiltrēt nepieciešamo. Programmas darbība no tā nav atkarīga. Es izmantoju ienākošajiem rēķiniem par akalpojumiem - iepirkšanas pasūtījums.
Ja vadiet caur grāmatojumiem - pie "dokumenta tipa" norādiet "rēķina kontējums", tad PVN deklarācijas pielikumā pareizs dokumenta nosaukums parādīsies.
Mazliet precizēšu AndaZ ne grāmatojumi, bet kontējumi un tur paverot vaļā bultiņu ir visi iespējamie dokumentu tipi var izvēlēties kādu vajag:-D
Larao 06.10.2006 17:37
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Pagaidām visiem paldies, jo droši vien lūgsim Jums vēl palīdzību, pēc ACCORA Tildē iet ļoti grūti (cerams, ka tas ir tikai sākumā).
lūdzu vēl palīdzību - kas un kur ir jāatzīmē, lai darījumā ar kokmateriālu partneri summa apmaksai būtu bez PVN. Paldies.
Jāiztaisa sava kontējumu veidne un pie PVN konta jāizķeksē ķeksīši, vai tas pats jāizdara finanšu dokumentā, ja grāmatojat ar roku.
Скажите, пожалуйста, как проводить чеки, оплаченные через банк карточкой, если я делаю проводку D7xx, D5721 - K2620, то в dokumenta grupa у меня стоит "Kredīta apmaksa", но тогда там где видны оплаты остается atlikums на эту же сумму. Неужели такие чеки тоже придется вести через 5310?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть