Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
jāraksta rēķins.
darījuma būtība tāda:es SIA ar savu smago auto pārvadāju kravas citai SIA.Degvielupērk kravas īpašniece.piestādot rēķinu par sniegtiem pakalpojumiem-kā pareizi:1.pakalpojumu summa-degvielas summa=apmaksa
vai 2.Pakalpojumusumma apmaksai un otra SIA man piestāda rēķinu par izlietoto degvielu.
Ответы (3)
Bija līdzīgs gadījums, gan tikai viens.Rēķinu izrakstīju tikai par pakalpojumu, tā kā degviela bija iegādāta uz kravas īpašnieka vārda.Kā īpašnieks tika galā ar degvielas norakstīšanu, to gan nezinu.Jā, vēl speciālajās atzīmēs ierakstīju- pircēja degviela.
man līgumcenā par šo pakalpojumu paredzēti arī degvielas izdevumi.betpar cik degvielu pērk kravas īpašnieks-tā summa jāatskaita no apmaksas.unte nu rodas tas jautājums.
Es domāju, ka atzīme par degvielas maksātāju atrisaina problēmu.Varbūt, var ierakstīt pie piezīmēm līgumcenas izmaiņas?Nezin vai īpašnieks ir tiesīgs piestādīt rēķinu par degvielu.
Закрыть
Краткое описание нарушения