Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

jāraksta rēķins. К списку тем

jāraksta rēķins.
darījuma būtība tāda:es SIA ar savu smago auto pārvadāju kravas citai SIA.Degvielupērk kravas īpašniece.piestādot rēķinu par sniegtiem pakalpojumiem-kā pareizi:1.pakalpojumu summa-degvielas summa=apmaksa

vai 2.Pakalpojumusumma apmaksai un otra SIA man piestāda rēķinu par izlietoto degvielu.
Sella
Sella 12.09.2006 13:25
377 сообщений на сайте

Ответы (3)

Bija līdzīgs gadījums, gan tikai viens.Rēķinu izrakstīju tikai par pakalpojumu, tā kā degviela bija iegādāta uz kravas īpašnieka vārda.Kā īpašnieks tika galā ar degvielas norakstīšanu, to gan nezinu.Jā, vēl speciālajās atzīmēs ierakstīju- pircēja degviela.
Lastens
Lastens 12.09.2006 14:13
182 сообщения на сайте
man līgumcenā par šo pakalpojumu paredzēti arī degvielas izdevumi.betpar cik degvielu pērk kravas īpašnieks-tā summa jāatskaita no apmaksas.unte nu rodas tas jautājums.
Sella
Sella 12.09.2006 14:27
377 сообщений на сайте
Es domāju, ka atzīme par degvielas maksātāju atrisaina problēmu.Varbūt, var ierakstīt pie piezīmēm līgumcenas izmaiņas?Nezin vai īpašnieks ir tiesīgs piestādīt rēķinu par degvielu.
Lastens
Lastens 12.09.2006 14:35
182 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.