Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Nodokļu grāmatiņa К списку тем

Melioag 13.09.2006 07:18
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Ответы (18)
получается так, что за полмесяца в граматиню писать надо.
а пазинеюмс-на всю сумму.
работник первую половину по книжке работал в другом месте?
какой файл не можете открыть?
а пазинеюмс-на всю сумму.
работник первую половину по книжке работал в другом месте?
какой файл не можете открыть?

Uzzi 13.09.2006 07:34
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Paldies, jā viņš strādāja citā vietā ar nod.gr
Nevis nevaru atvērt, bet nav tāda vārda sarakstā- vgk redaktors, es tur bieži atradu man vajadzīgas lietas, nu vairs nekā.
Nevis nevaru atvērt, bet nav tāda vārda sarakstā- vgk redaktors, es tur bieži atradu man vajadzīgas lietas, nu vairs nekā.

Melioag 13.09.2006 08:00
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
еще раз, что Вы ищите?

Uzzi 13.09.2006 08:19
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Sadaļā lietotāju faili- alfabētiskajā sarakstā zem Vgk admin nākošais bija Vgk redakt.- tagad vairs nav.

Melioag 13.09.2006 09:18
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
Paldies, Martinas, šobrīd konkrēti neko nemeklēju, redakt.failosbija metodikas un varēja atrast vispārējas norādes, neuzdodot konkrētus jautājumus, bet nekas, paldies vēlreiz!

Melioag 13.09.2006 10:22
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
nav skaidrs KO un KĀ jūs varat sadalīt, aizpildot nod.gr Tur taču jāraksta pie jums nostrādātais laiks (neatkarīgi, ir bijusi vai nav gr), nodoklis un summa PĒC nod.atskaitīj. No nod,gr.klātbūtnes atkarīgs tikai nodokļa lielums. Vai tad jūs algu kau kā atsevišķi rēķināt pa posmiem, kad ir bijusi un nav nod.gr ???

Zumka 13.09.2006 11:09
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Tur jau arī slēpās jautājuma būtība- es saprotu, ka nod.grāmatiņā jāraksta tikai tas posms, kad darbinieks strādāja ar nod.grām., jo pirms tam nodokļu grāmatiņa bija citā darbavietā, par ko liecina arī iepriekšējais ieraksts.Unsavā ziņā tiešām es rēķinu algu atsevišķi, jo neapl.minim.piemērojas tikai pusei nostrādātā laika.Nues nesaprotu vairs galīgi neko, un esmu jau ierakstu nod.gr.izdarījusi, viss pagalam!

Melioag 13.09.2006 14:25
234 сообщения на сайте
234 сообщения на сайте
īstenībā, nemaz nezinu kam tie ieraksti nod.grāmatiņā vajadzīgi.Vismaz līdzšim neesu dzirdējusi, ka tos kāds izmantotu, pārbaudītu, salīdzinātu utt. Svarīgākais, ko dod nod.gr ir tās klātbūtne vispār un ierakstītie tur apgādājamie vai invaliditāte, kas ietekmē nodokļa izmēru. Es par tiem ierakstiem, beidzot darbu tik ļoti nesatrauktos. Tā nav atskaite.

Zumka 13.09.2006 14:48
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Польза от этих записей может быть для бухгалтера на следующем рабочем месте, чтобы увидеть, до какого числа применен необлагаемый минимум и льготы. Но это в случае, если предыдущий бухгалтер не забыл это записать.
Насчет сроков, указанных в налоговой книжке - Melioag права: nod.grāmatiņā jāraksta tikai tas posms, kad darbinieks strādāja ar nod.grām., т.е. за какой период применялись необлагаемый минимум и льготы.

dolžna sprositj togda, a gdje eto napisano ? čto toļko tas posms. Ja ņe sporju, prosto ņikogda takogo slučaja ņebilo. Da i prediduščaja zapisj po mojemu ņe dolžna volnovatj. Daže esļi ošibka proizojdjot v naloge, ošibočno primeņaja ņeobl. min. i ļgoti, to v konce goda rabotnik sdelajet deklaraciju i verņot deņgi (iļi emu prišļut pismo, čto on v dolgu. :D:D)

Zumka 14.09.2006 10:23
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Это из логики вытекает. Налоговая книжка предназначена для применения необлагаемого минимума и льгот 1 раз на одном рабочем месте. Значит, и период показываем соответствующий - когда налоговая книжка "работала" на это месте. А гонять работника с декларациями потому что бухгалтер ошибся - я считаю, не есть хорошо.
konešno, konešna. No esļi čelovek naprimer polgoda ņe pabotal, a polgoda da, to on vsjo ravno dolžen deklarirovatsja, čtob vernutj nalog. Iļi vi primeņitje ņeoblagajemij za vesj god, čtob toļko ņe goņjatj rabotņika ??? :):) Ošibitsja možno i ņesoznateļno, eto že ņe smerteļno
v dannom voprose

Zumka 14.09.2006 11:06
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Если работник не работал - это его проблемы, а если бухгалтер "нафигачил" - то я считаю, работник за это отдуваться не должен.

Zumka 14.09.2006 21:27
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть