Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

par darba līgumu uzskaiti К списку тем

par darba līgumu uzskaiti
Izlasīju, ka darba līgumi obligāti ir jāreģistrē, tāpēc nopirku darba līgumu reģ.žurnālu.

1) Ja līdz šim tas nav darīts, man jāreģistrē tos līgumus, kas ir sākot no 01.06.2002.?

2) Ailītē darba līg.noslēgšanas vieta paredzēts laiks no - līdz. Bet, ja līgumi ir uz nenoteiktu laiku ar pārbaudes termiņu 2 mēn.? Kā tad?

Sorry, neesmu grāmatvede, tāpēc ir grūti saprast.

Liels paldies par atbildēm.
L.blaua
L.blaua 26.09.2006 15:04
6 сообщений на сайте

Ответы (12)

Reģistrējiet visus līgumus no sākuma.

Jāraksta "uz nenoteiktu laiku".
Nataha
Nataha 26.09.2006 15:09
1150 сообщений на сайте
kā uzminēts, arī mani nomoka šis jautājums, bet nedaudz citā rakursā. Mani interesē, vai un kā tiek reģistrēti darba līguma grozījumi ? Vai tos numurē ?

Ja uz nenoteiktu laiku, sākuma dat ir, beigu neraksta neko.
Zumka
Zumka 26.09.2006 15:11
637 сообщений на сайте
Bet uz nenoteiktu laiku - kurā ailē jāraksta - pie piezīmēm vai citur?
L.blaua
L.blaua 26.09.2006 15:12
6 сообщений на сайте
A kas jums tur par žurnālu ? Manā ir aile - darba līguma noslēgšanas termiņš - no un līdz. Ja uz noteiktu laiku tad būs aizpildāms gan no , gan līdz, uz nenoteiktu laiku būs tikai no.
Zumka
Zumka 26.09.2006 15:15
637 сообщений на сайте
es parasti piezīmēs atzīmēju uz nenoteikto laiku pieņemto darbinieku atbrīvošanas datumu, var arī pantu.
Zumka
Zumka 26.09.2006 15:16
637 сообщений на сайте
Parezi ir, Zumka. Sapratu. Bet tiešām, kā tad ar grozījumiem? Man gan vispār darba līgumi nav numurēti, jo gadā varbūt viens tikai ir. Cerams, ka nepiesiesies, ka ailīte ar līguma nr. stāv tukša.
L.blaua
L.blaua 26.09.2006 15:17
6 сообщений на сайте
.Ja jau reģistrē, tad numurs prasās. Mēs tajā tālajā 2002.gadā saformējām visiem darbiniekiem darba līgumus atbilstoši DL prasībām, sanumurējām un sareģistrējām. Tālāk numerāciju turpinājām (turpinām) pieaugošā secībā. Katru gadu jaunu žurnālu un numerāciju nesākam.(Nezinu vai tas pareizi). Vienīgi problēma ar grozījumiem, kuru no tā laika pie katra līguma jau ne viens vien. Tie man nav ne numurēti, ne reģistrēti, vienkārši katram līgumam klāt kā neatņemamas sastāvdaļas. Bet, ja kāds kādu mistisku iemeslu dēļ pazūd, tad ir dilles.:), galus bez reģistrācijas būs neatrast.
Zumka
Zumka 26.09.2006 15:27
637 сообщений на сайте
lasīju komentu, ka ik pa laikam darba līgumu var pārformēt, ņemot vērā uzkrātos daudzos grozījumus. Un šai gadījumā grozījumu reģistrēsanas jēga it kā zūd.
Zumka
Zumka 26.09.2006 15:31
637 сообщений на сайте
Ar to līgumu numurēšanu ir tā, ka daļa darbinieku jau vairs nav, tā kā pārrakstīt tos līgumus ar numerāciju vairs nevaru. Bet galu galā, darba likumā jau nav minēts, ka līgumi ir jānumurē. Toties man ir numurēti rīkojumi par pieņemšanu darbā, tikai tos es atkal nekur nereģistrēju.

Uv vēl - par D-2 personas kartītēm. Tās es sāku pildīt sākot ar 20.06.05., kad CSP apstiprināja savu jauno variantu. Tas nebūs liels grēks, ja es tā atstāšu? T.i. par iepriekšējiem gadiem man nebūs pildīta tāda kartīte.
L.blaua
L.blaua 26.09.2006 15:34
6 сообщений на сайте
Mēs nerakstam rīkojumus par pieņemšanu darbā, slēdzam tikai d līgumus.

Par tām D-2 kartītēm jau šeit bija diskutēts, tās tagad jau it kā varot vispār nepildīt. Mēs pildām. Pie tam mums ir tādi darbinieki, kuri strādā jau gadus 30 un toreiz bija kartītes T-2, ieviešoties jaunām kartītēm tās netika pārrakstītas.
Zumka
Zumka 26.09.2006 15:43
637 сообщений на сайте
MES ARI TA PAT IZDARIJAM -

2005.gadasaku stradat un iegadajos ligumu registracijas zhurnalu.

Saregistreju visus ligumus - ierakstot ar roku.

Numeracija tagad iet pieaugosha seciba!

Vra jau likt ari liguma noslegshanas datu /25/09/2006/ - 01
Sindija
Sindija 26.09.2006 16:03
988 сообщений на сайте
Ja jums nav bijuši līdz šim reģistrēti darba līgumi, tad reģistrējiet tagad tos, kuri strādā. No tā tad arī turpiniet reģistrāciju.

Pielikumi Nr.1, Nr.2 utt. iet katram konkrētajam līgumam, tos īpašā žurnālā nav jāreģistrē.
T_
T_ 26.09.2006 16:27
692 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.