Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Испытательный срок К списку тем

Lerik 05.10.2006 11:14
208 сообщений на сайте
208 сообщений на сайте
Ответы (12)
UZ pārbaudes laiku pieņemt nevar. Ja tas ir terminētais (atļauts tikai lik.noteiktosgadījumos) un termiņš tā nu sakritis ar 3 mēnešiem - aizdomīgi. Bet citādi, kā jau te rakstīja, pārbaudes laikā jebkura no pusēm var pārtraukt līgumu , brīdinot par to 3 dienas iepriekš.

Zumka 05.10.2006 11:32
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Зумка Вы о чем? Договор на неопределенное время, испытательный срок 3 месяца. Всё это позволено законом о Труде.
Nu tā ir vārdu spēle, vairāk jau nekas. Līgumus protams slēdz vai nu uz noteiktu vai nenoteiktu laiku, nosakot vai nenosakot pārbaudes laiku. Mani vairāk pārsteidz - kā visu laiku prasa vienu un to pašu....

Droze 05.10.2006 11:39
93 сообщения на сайте
93 сообщения на сайте
v zagolovnom tekste napisano - "rabotnik priņjat NA ispitateļnij srok..." - eto ņedopustjimo - priņimatj toļko na ispitateļnij srok. Mņe prosto eto brosilosj v glaza. Izveņitje, čto opjatj ņe tjem šriftom. Boļše ņe budu.

Zumka 05.10.2006 11:43
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Tā nav tikai vārdu spēle. Protams, šajā gadījumā varbūt tikai kļūdaini tā uzrakstījies, bet daudzie komentāri izdevumos par to aizvien atgādina, tātad tāda prakse pastāv.

Zumka 05.10.2006 11:45
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Tā atkārtošanās mani arī it kā kaitina, taču ik dienu šeit parādās jauniņie, kuri nav lietas kursā par jau iztirzāto. Visu iepriekšējo pārskatīt, izlasīt tiešām vajag daudz laika un apķērības.

Zumka 05.10.2006 11:48
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Zumka, bet vai tad jūs arī neesat jauniņā? 28.08.2006.

Lidijadzene 05.10.2006 11:52
275 сообщений на сайте
275 сообщений на сайте
Ziniet kas ir satraucoši? Tas, ka ar tik svarīgām lietām nodarbojas tik ļoti JAUNIŅIE un tas, ka viņi veic savas darbības un pieņem lēmumus pamatojoties uz to, ko izlasa šeit vai nokopē no citu glabātuvēm. Lūk tas, manuprāt, ir pat bīstami. Neapšaubāmi ir nepieciešama diskusija un viedokļu apmaiņa, bet šeit tas izvēršas par kaut kādu nenopietnu virtuālo ''apmācību''.... Un pie tam, ir taču piedzīvots ka kļūdās arī šeit esošie ''guru''. Nezinu. Ir jau arī deformējies jēdziens - grāmatvedis Latvijā. Pēc savas sūtības grāmatvedis ir datu apstrādātājs likuma ietvaros, protams. Bet mūsdienās - viss, kas tik ienākprātā.... Bet dividendes gan par to nesaņem....

Droze 05.10.2006 12:39
93 сообщения на сайте
93 сообщения на сайте
Droze, полностью с Вами согласна, нельзя научиться работать на Форуме. К тому же, все эти советы или ответы только предположительные, типа обобщающие, потому что, невозможно ответить верно, если перед твоими глазами нет всех документов и все нюансы тебе неведомы, потому более частыми ответами является ссылка на нормативку или цитаты из нормативки. Потому и предупреждаем каждый раз, что не может быть весомым аргумент "Мне так на Форуме сказали или ответили".
Pilnīgi piekrītu Drozei.
Lidijadzene, tieši tā, esmu jauniņā, tāpat kā visi citi jauniņie. Un pat no tā 28.08.2006.jaupaspēju ievērot, ka jautājumi atkārtojas, kur nu vēl gadu gadiem atpakaļ, un izteicu sapratni, kāpēc tā ir. Jo arī mani pirmie jautājumi droši vien bij apsūkāti jau n-tās reizes. Tagad daudzus jautājumus atturos šeit uzdot, jo pašā grāmatvedes darbā gan neesmu nekāda jauniņā, tāpēc izturos arī ļoti piesardzīgi pret šeit atronamajām atbildēm (izņemot atsauces uz lik., norm.dok.). Likumi visiem vieni, bet darba specifika tik dažāda, ka jautājumi un atbildes šeit bieži vien tiek pārprastas.
Lidijadzene, tieši tā, esmu jauniņā, tāpat kā visi citi jauniņie. Un pat no tā 28.08.2006.jaupaspēju ievērot, ka jautājumi atkārtojas, kur nu vēl gadu gadiem atpakaļ, un izteicu sapratni, kāpēc tā ir. Jo arī mani pirmie jautājumi droši vien bij apsūkāti jau n-tās reizes. Tagad daudzus jautājumus atturos šeit uzdot, jo pašā grāmatvedes darbā gan neesmu nekāda jauniņā, tāpēc izturos arī ļoti piesardzīgi pret šeit atronamajām atbildēm (izņemot atsauces uz lik., norm.dok.). Likumi visiem vieni, bet darba specifika tik dažāda, ka jautājumi un atbildes šeit bieži vien tiek pārprastas.

Zumka 05.10.2006 13:33
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть