Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
SIA dibināšana
Labdien!
Es vēlos atvērt SIA. Cik ilgs laiks paiet noārtojot visus dokumentus.(Sākot no UR)
Ответы (12)
ja sakot no UR tad 3 d.dienulaika
Es domāju visu kopā. (notāru, UR, VID)Vai mēneša laikā var iekļauties?
jums jau droši vien vajadzīgs ne tikai VID un UR skatoties no jūsu darbības sfēras, varbūt jums vajag arī sanitārus, ugusndrošibas atļaujas, citas spec atļaujas utt
Регистр обещает за 3 дня зарегистрировать. Сколько до этого будете документы оформлять - это ваше дело.
Нотариусы вроде больше не нужны, если сами будете делать и лично явитесь подписи поставить где надо.
После регистрации инфа автоматически попадает в СГД и становитесь налогоплательщиком. К ним надо только явиться засвидетельствовать свое почтение и заполнить анкету. Занимает не больше часа.
Еще пару недель может занять регистрация НДС плательщиком. Работать можно начинать и до этого.
Все разрешения уже потом надо получать.
es arī vēlos reģistrēt savu sia, kur tiks veikti remontdarbi, man radās jautājums, vai man pašam kā firmas dibinātājam vai maniem darbiniekiem ir nepieciešams sertifikāts vai kas tāds, lai varētu firma nodarboties ar remontdarbiem un celtniecību? Vai arī tie var būt nekvalificēti darbinieki? Paldies!
Par celtniecību
www.em.gov.lv- būvkomersantu reģistrs
Par PVN maksātāju tagad piesakās UR, reizē ar uzņēmuma reģistrāciju.
tikko reģistrēju savu mikrosia... sāku 24 IX ar
ur.gov.lvveidlapu aizpildīšanu un info meklēšanu un 13 X VID esmu reģistrēts kā PVN maksātājs... tā kā gandrīz 3 nedēļas (ņemot vērā kā paralēli vēl strādāju regulārajā darbā, tad droši vien, ka varētu termiņu saīsināt līdz 2 nedēļām)
Ja uzņēmums veiks tik remontdarbus, kuriem nav nepieciešama būvatļauja, tad būvkomersantu reģistrā var nereģistrēties.
"Būvprakses vai arhitekta prakses sertifikāts nav nepieciešams būvētājam, kurš saskaņā ar akceptētu būvprojektu un būvatļauju būvē, arī rekonstruē vai renovē, viendzīvokļa māju, dzīvojamo māju palīgēkas vai lauku saimniecību nedzīvojamās ēkas Vispārīgajos būvnoteikumos noteiktajā kārtībā un apjomā.
(2) Fiziskajām personām nav nepieciešams būvprakses vai arhitekta prakses sertifikāts, ja būvdarbu izpildei atbilstoši Vispārīgajiem būvnoteikumiem un citiem normatīvajiem aktiem nav nepieciešams akceptēts būvprojekts un būvatļauja.
(3) Amatu meistariem nav nepieciešams sertifikāts, ja viņi veic vai vada būvamatniecības darbus atbilstoši likumam "Par amatniecību".
Aija
Jūsu pieminētajos gadījumos nevienā konkursā piedalīties nevarēs.
Jo konkursā pirmais, ko pieprasa - būvkomersanta reģistrācijas apliecība, vēl jo vairāk - ar atjaunotiem datiem katru gadu.
Aivars, nekur neredzu, ka Bacardi taisās piedalīties valsts vai pašvaldību rīkotajos konkursos.
Protams, ja privātās firmas arī rīkos konkursus savu telpu kosmētisko remontu veikšanai un nosacījums būs būvkomersantu reģistrācijas apliecība, tad nekā.
Aija
Es savukārt nekur neredzu, ka nekad nepiedalīsies.
1:1 manā labā
It kā nebija doma piedalīties konkursos..:-D Paldies par atbildēm!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения