Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

SIA dibināšana К списку тем

SIA dibināšana
Labdien!

Es vēlos atvērt SIA. Cik ilgs laiks paiet noārtojot visus dokumentus.(Sākot no UR)
Rone2
Rone2 06.10.2006 12:33
126 сообщений на сайте

Ответы (12)

ja sakot no UR tad 3 d.dienulaika
Elenok
Elenok 06.10.2006 12:39
1415 сообщений на сайте
Es domāju visu kopā. (notāru, UR, VID)Vai mēneša laikā var iekļauties?
Rone2
Rone2 06.10.2006 12:49
126 сообщений на сайте
jums jau droši vien vajadzīgs ne tikai VID un UR skatoties no jūsu darbības sfēras, varbūt jums vajag arī sanitārus, ugusndrošibas atļaujas, citas spec atļaujas utt
Storno
Storno 06.10.2006 13:06
1392 сообщения на сайте
Регистр обещает за 3 дня зарегистрировать. Сколько до этого будете документы оформлять - это ваше дело.

Нотариусы вроде больше не нужны, если сами будете делать и лично явитесь подписи поставить где надо.

После регистрации инфа автоматически попадает в СГД и становитесь налогоплательщиком. К ним надо только явиться засвидетельствовать свое почтение и заполнить анкету. Занимает не больше часа.

Еще пару недель может занять регистрация НДС плательщиком. Работать можно начинать и до этого.

Все разрешения уже потом надо получать.
Maija
Maija 06.10.2006 14:05
28223 сообщения на сайте
es arī vēlos reģistrēt savu sia, kur tiks veikti remontdarbi, man radās jautājums, vai man pašam kā firmas dibinātājam vai maniem darbiniekiem ir nepieciešams sertifikāts vai kas tāds, lai varētu firma nodarboties ar remontdarbiem un celtniecību? Vai arī tie var būt nekvalificēti darbinieki? Paldies!
Bacardi
Bacardi 19.10.2010 14:17
2 сообщения на сайте
Par celtniecību www.em.gov.lv- būvkomersantu reģistrs

Par PVN maksātāju tagad piesakās UR, reizē ar uzņēmuma reģistrāciju.
Aivars007
Aivars007 19.10.2010 15:28
26984 сообщения на сайте
tikko reģistrēju savu mikrosia... sāku 24 IX ar ur.gov.lvveidlapu aizpildīšanu un info meklēšanu un 13 X VID esmu reģistrēts kā PVN maksātājs... tā kā gandrīz 3 nedēļas (ņemot vērā kā paralēli vēl strādāju regulārajā darbā, tad droši vien, ka varētu termiņu saīsināt līdz 2 nedēļām)
Yansis
Yansis 19.10.2010 15:33
666 сообщений на сайте
Ja uzņēmums veiks tik remontdarbus, kuriem nav nepieciešama būvatļauja, tad būvkomersantu reģistrā var nereģistrēties.

"Būvprakses vai arhitekta prakses sertifikāts nav nepieciešams būvētājam, kurš saskaņā ar akceptētu būvprojektu un būvatļauju būvē, arī rekonstruē vai renovē, viendzīvokļa māju, dzīvojamo māju palīg­ēkas vai lauku saimniecību nedzīvojamās ēkas Vispārīgajos būvnoteikumos noteiktajā kārtībā un apjomā.

(2) Fiziskajām personām nav nepieciešams būvprakses vai arhitekta prakses sertifikāts, ja būvdarbu izpildei atbilstoši Vispārīgajiem būvnoteikumiem un citiem normatīvajiem aktiem nav nepieciešams akceptēts būvprojekts un būvatļauja.

(3) Amatu meistariem nav nepieciešams sertifikāts, ja viņi veic vai vada būvamatniecības darbus atbilstoši likumam "Par amatniecību".
Aija_444
Aija_444 19.10.2010 15:39
347 сообщений на сайте
Aija

Jūsu pieminētajos gadījumos nevienā konkursā piedalīties nevarēs.

Jo konkursā pirmais, ko pieprasa - būvkomersanta reģistrācijas apliecība, vēl jo vairāk - ar atjaunotiem datiem katru gadu.
Aivars007
Aivars007 19.10.2010 15:43
26984 сообщения на сайте
Aivars, nekur neredzu, ka Bacardi taisās piedalīties valsts vai pašvaldību rīkotajos konkursos.

Protams, ja privātās firmas arī rīkos konkursus savu telpu kosmētisko remontu veikšanai un nosacījums būs būvkomersantu reģistrācijas apliecība, tad nekā.
Aija_444
Aija_444 19.10.2010 15:50
347 сообщений на сайте
Aija

Es savukārt nekur neredzu, ka nekad nepiedalīsies.

1:1 manā labā
Aivars007
Aivars007 19.10.2010 16:22
26984 сообщения на сайте
It kā nebija doma piedalīties konkursos..:-D Paldies par atbildēm!!!
Marta.ripa
Marta.ripa 19.10.2010 18:18
3 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.