Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba līgums-valdes loceklis К списку тем

Darba līgums-valdes loceklis
Šī tēma jau ir daudzkārt apskatīta, taču man ir neskaidras 3 lietas - 1. vai darba līgumā valdes loceklim ieņemamais amats var būt valdes loceklis?

2. ja valdes loceklis izpilda arī kasiera pienākumus tad tas jāmin 1. jautājuma darba līgumā kā otrs amats vai jāslēdz vienošanās pie darba līguma par papildus pienākumu pildīšanu?

3. ja SIA ir 2 valdes locekļi, vai ziņas par darba ņēmējiem ir jāuzrāda abi? tas kuram ir darba līgums ir skaidrs, bet otrs?
Gintav
Gintav 07.10.2006 21:21
37 сообщений на сайте

Ответы (6)

1. Jā

2. Jā

3. Abus, vienīgi Ziņojumā par soc.iem otram būs nules.
Klepa
Klepa 07.10.2006 21:29
6793 сообщения на сайте
To Klepa: Atbilde uz 2. jautajumu ir baigi laba...man patik kad uz jautajumiem kur ir vai...vai... atbilde ir JA
Drushka
Drushka 07.10.2006 23:29
326 сообщений на сайте
Noteikti daboniet š.g. septembra Bilances nummuru, kur ir stastits par ligumiem ar valdes locekliem!Vai tiesham jasledz darba ligums, kas daudz ko ierobežo? Ir iespejas noslegt daudz izdevigaku ligumu ar valdes loc. un pie tam visiem.
Squirrel
Squirrel 07.10.2006 23:37
809 сообщений на сайте
Я думаю, что обязанности кассира можно сразу оговорить в трудовом договоре как дополнительные обязанности.
Martinas
Martinas 08.10.2006 00:03
38532 сообщения на сайте
Drushka, pietiek ņirgaties nejauši tā sanāk, jo var un tā un tā, kas to parbaudis?
Klepa
Klepa 08.10.2006 00:24
6793 сообщения на сайте
Paldies, Jums!:-D

Squirrel, man valdes loceklis pats grib, lai viņu pieņem darbā ar darba līgumu.
Gintav
Gintav 08.10.2006 14:42
37 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.