Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Graamatvediibas Prakse К списку тем

Graamatvediibas Prakse
Vai Kaadam no Jums ir bijis praktikants graamatvediibaa? Man ir jaagatavo prakses atskaite un dikti vajadzeetu kaadu paraudzinju!! .. Vai kaads var izliidzeet Luudzu !! .. Ja ir tad es ljoti priecaatos, ja sho atskaiti Juus vareetu man atsuutiit .. Protams, es vinju izmantotu tikai, lai saprastu kaa vinja jaaraksta par manu uznjeemumu .. Mans meils -

believe2no1@inbox.lv

jau ieprieksh - miiljs paldies
Believe2no1
Believe2no1 10.10.2006 17:29
2 сообщения на сайте

Ответы (10)

Prakses atskaite gan jāsagatavo pašam praktikantam! Jums noteikti nē! Prakses atskaites sagatavošanai ir doti konkrēti uzdevumi, kas jāizpilda. Un to izpilde tad arī jāapraksta atskaitē.
Andaz
Andaz 10.10.2006 17:41
27897 сообщений на сайте
http://www.atlants.lv/index.php?menu=5&type_id=15&sort=&page=9
Ambera
Ambera 10.10.2006 17:53
21759 сообщений на сайте
Ambera Вы думаете студенты не знают про этот сайт?

На добрых тетей расчет.
F4
F4 10.10.2006 18:15
843 сообщения на сайте
Atlantā prakses atskaites- kādas vien sirds vēlas, domāju atradīsiet kautko piemērotu paraugam;-)
Frezy
Frezy 10.10.2006 18:32
1986 сообщений на сайте
F4, не только сайт не знают, но даже на ссылку кликнуть не умеют, тем более - в поиске ключевое слово записать - это уже высший пилотаж

Ambera
Ambera 10.10.2006 18:36
21759 сообщений на сайте
Andaz - es jau neesmu grāmatvedis, bet tas praktikants, kuram ira jāpilda tā praksīte. Paldies, Mīļie par Atlanta atklājumu, bet iztērējot par kaut kādies pulnīgākajiem [sū] 3 x 1.90 vairs roka neceļas tur kaut ko atrast... Protams, tie uzdevumi ir doti, bet .. tas prasa nāvīgi daudz laiku, lai to visu sagatavotu .. + darbiņā tik daudz ko darīt .. iedomājos, kā kādam, no Jums, Grāmatvežiem, ir bijis cītīgs praktikants un ta to ekzemplāru, ka varbūt Jums palicis, varētu man atsūtīt .. bet, protams - nevermind.. Jebkurā gadījumā, kaut kā jau viņu dabūšu gatavu .. nekur jau nelikšos .. un tā ..
Believe2no1
Believe2no1 11.10.2006 08:27
2 сообщения на сайте
хммм.. а бухучет просит еще больше лайка.

вы думаете бухам все нахаляву дается? и семинары и литература?

понимаю, что обижу, но у меня руки не поднимаются вам помогать.
Uzzi
Uzzi 11.10.2006 09:11
нет сообщений на сайте
"bet iztērējot par kaut kādies pulnīgākajiem [sū] 3 x 1.90 vairs roka neceļas tur kaut ko atrast.."

А вы чего, там "Войну и мир" надеетесь найти или материал на диссер.

Видать молодой еще студент. Подобная макулатура пишется исключиться чтобы сдать и "зачтено" получить.

Если есть желание и потенции, то конечно можете и шедевр ваять.
Maija
Maija 11.10.2006 09:51
28223 сообщения на сайте
Cik zinu prakses atskaites rakstīšanai tiek piešķirts diezgan ilgs laiks....

(pati esmu rakstījusi, un ir ļoti svētīgi pašam uzrakstīt. Vismaz var paplašināt savu zināšanu loku.

Lai veicas.
Dimma
Dimma 11.10.2006 09:58
1727 сообщений на сайте
Bija praktikante,strādājoša grāmatvede,kas mācījās neklātienē, tomēr prakse bija jāiziet svešā uzņēmumā.Prakses atskaite bija apmēram uz 50 lapām.Darbs ne pa jokam.Arī vērtējums augsts.
Lastens
Lastens 11.10.2006 10:08
182 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.