Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

drošibas nauda К списку тем

drošibas nauda
podskazhite pozhalujsta,na osnovanii kakogo dokumenta vozvra6aetsja drosibas nauda - dostato4no li pisjma s prosjbojpere4islitj na s4et denjgi?

spasibo zaranee
Korolek
Korolek 19.10.2006 12:10
64 сообщения на сайте

Ответы (7)

Bet uz kāda dokumenta pamata samaksājāt drošības naudu. Domāju ka bija rēķins .Esmu lasījusi , ka par drošības naudas atgriešanu arī Jums tagad jāizraksta savs rēķins.
Ilma
Ilma 19.10.2006 12:18
30495 сообщений на сайте
Lieta ir tāda,ka viņi sava rēķina norādīja drošibas naudu + PVN - zinu ka drošības naudai nav nekāda PVN.

un otrs jautājums,ja mēs izrakstīsim rēķinu kā tad būs ar grāmatojumiem?
Korolek
Korolek 19.10.2006 12:20
64 сообщения на сайте
Jā drošibas naudai nav PVN.Kādu grāmatojumu likāt samaksājot drošības naudu?
Ilma
Ilma 19.10.2006 12:23
30495 сообщений на сайте
es to uzskatīju avansu kontā. Tagad mums to summu vajadzētu dabūt atpakaļ, tā grāmatvede prasa rēķinu.
Korolek
Korolek 19.10.2006 12:27
64 сообщения на сайте
Nu ja rēķinu vajag.Jauzskaitījāt avansu kontā , tad tagad dzēšiet avansu D 26XX saņemta nauda K Avannss
Ilma
Ilma 19.10.2006 12:30
30495 сообщений на сайте
Kad mēs maksājām šo drošibas naudu mēs nebijamPVN maksātāji, bet tagad esam. Ja es rēķina norādīšu pilnu summu (drošības naudas atgriešana) un neuzradīšu PVN tas taču būs nepareizi. Man arī ka viņai jānodala PVN, kaut gan tā ir drošības nauda?Paldies par atbildēm.
Korolek
Korolek 19.10.2006 12:42
64 сообщения на сайте
Nē Jums PVN nav jānorāda , jo drošības nauda ir ārpus PVN likuma .Vissa summa būs drošības naudas atgriešana.
Ilma
Ilma 19.10.2006 12:55
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.