Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Degvielas atskaite К списку тем
Bellita 20.10.2006 09:00
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Ответы (8)
Var ja ir visi rekvizīti saskaņā ar PVN likumu vai ja nav ir klāt kvīts , kura savukārt ir ierakstīti visi rekvizīti. Kas tā tāda par speciāli sastādītu VID formu?
Ja čekā nav mūsu rekvizīti un arī nav kvīts,vai mūsu darbiniekam jādodas uz to Degvielas uzpildes staciju, kur ņēma degvielu un jājautā, lai iedod kvīti ar tādu datumu, kāds ir degvielas čekā un vai viņi varēs iedot ar tādu datumu, kāds ir čekā ? Paldies.
Bellita 20.10.2006 09:28
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Выпишите квитанцию сами и отправте работника на заправку за печатью на эту квитанцию. Дату поставьте ту, которая вам нужна.
Paldies, Tatianai, lūdzu sakiet, kādai jābūt tai kvītij, vai es to pati varu izveidot datorā? Nēesmu tādu taisījusi. Paldies.
Bellita 20.10.2006 09:42
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Sirsnīgs paldies, gaidīšu.
Bellita 20.10.2006 09:49
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
LIELS, LIELS PALDIES, SAŅĒMU !;-)
Bellita 20.10.2006 09:52
92 сообщения на сайте
92 сообщения на сайте
Закрыть