Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Darba attiecību pārtraukšana К списку тем

Xfails 24.10.2006 15:11
132 сообщения на сайте
132 сообщения на сайте
Ответы (7)
Если вы прекратили трудовые отношения, то какие могут быть к вам претензии. Откланялись и ушли. Дальше - проблемы начальства.
Только это соглашение надо оформить не устно, а письменно.
Только это соглашение надо оформить не устно, а письменно.
Передать все бумаги актом начальству. Предварительно оформив собственное увольнение.

Xan 24.10.2006 15:14
4878 сообщений на сайте
4878 сообщений на сайте
Protams zinu, ka vienošanās par darba attiecību izbeigšanu ir rakstiska forma. Bet ja nav iespējas to noslēgt rakstiski? (No vienas puses esmu priecīga, ka man piekrita mutiski, bet protams juridiska spēka tam nav).
Kā es to varētu pati noformēt? Rīkojumu jau es pati neparakstīšu?

Xfails 24.10.2006 15:26
132 сообщения на сайте
132 сообщения на сайте
Напишите уведомление о расторжении трудового договора и пускай начальство подпишет.
Если не подпишет, то отправляйте заказным письмом на юридический адрес. И через месяц свободны.
Если не подпишет, то отправляйте заказным письмом на юридический адрес. И через месяц свободны.
Ja velaties izbeigt šo bardaku, rakstīsiet gan!
Saciet ar savu iesniegumu, lai vadītājs parakstas uz Jūsu esk. par saņemšanu, un uzliks datumu.
Ja velaties, varu atsūtīt līgumu(vienošanās)par darba attiecību izbeigšanu. (114DL p.)
Ja velaties izbeigt šo bardaku, rakstīsiet gan!
Saciet ar savu iesniegumu, lai vadītājs parakstas uz Jūsu esk. par saņemšanu, un uzliks datumu.
Ja velaties, varu atsūtīt līgumu(vienošanās)par darba attiecību izbeigšanu. (114DL p.)

Jlk 24.10.2006 15:31
261 сообщение на сайте
261 сообщение на сайте
Jlk - paldies par atsaucību, bet nebūs vajdzība pēc parauga, man ir šāda veida paraugs.
Mēģināšu kaut kā panākt rakstisku šo darba attiecību izbeigšanu - dabūt rokā vadību un parakstus.
Mēģināšu kaut kā panākt rakstisku šo darba attiecību izbeigšanu - dabūt rokā vadību un parakstus.

Xfails 24.10.2006 15:35
132 сообщения на сайте
132 сообщения на сайте
"Vienošanās par darba attiecību izbeigšanu" - kur var izlasīt šādas vienošanās paraugu. Paldies.:-*

San-san 24.10.2006 16:37
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть