Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ko ieteiktu jaunietim, lai kļūtu par labu grāmatvedi? К списку тем
Ko ieteiktu jaunietim, lai kļūtu par labu grāmatvedi?
Ko jūs man ieteiktu darīt, lai kļūtu par labu grāmatvedi! esmu beidzis vidusskolu!
1)Kur labāk mācīties?
2)Kādu izglītību iegūt?
Man tagad vesels gads ir brīvs, varu iet kursos! Iesakiet kādos kursos varētu iet, lai labi sagatavotos augstskolai vai citai iestādei, kur mācīšos!
Padalities, būšu pateicīgs!
Ar cieņu A.T.
Ответы (3)
Lai kļūtu par labu grāmatvedi, ir jāvēlas tādam būt.Izpētiet dažādas skolas un izvēlieties Jūsuprāt labāko.Lai kādā skolā Jūs nemācītos, Jums jāpaņem no tās visas iespējamās zināšanas.Un šo gadu Jūs noteikti nedrīkstat sēdēt rokas klēpī salicis.Jebkuraszināšanas , kuras Jūs šī gada laikā iegūsiet , Jūs tikai bagātinās.:-)
Iesaku iegūt augstāko izglītību.Cik zinu var LU , LLA , RTU.Jagribiet dienas nodaļā tad apskatieties pie katras augstskolas vēl ir sagatavošanās kursi katrai fakultātei .Mācieties tur , jo gada laikā daudz kas aizmirstas , lai tiktu pirmkārt iekšā augstskolā.
Pirms uzsākt studijas ieteiktu iziet kādus kursus (sk.sludinājumus). Labos kursos diezgan kompakti tiek pasniegts grāmatvedības kurss, tā iegūsiet priekšstatu par specialitāti.
Закрыть
Краткое описание нарушения