Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
parādu segšana
Labdien, sakiet, vai ir kas iespējams izdarīt sutuācija, ja ir trīs firmas: Aa, Bb un Cc
firma Aa ir parāda firmai Bb piem. 55 LVL
firma Cc ir parāda firmai Aa piem. 40LVL
no manīm prasa, lai neskaitot pilnas parāda summas bet tikai starpību (šajā gadijumā 15 LVL) tiktu segtas parādsaistības gan Aa, gan Cc firmām.
Savstarpējo ieskaitu šeit nevaru taisīt. Nekas cits nenāk prātā. Ko Jūs teiksiet? Vai tas vispār būs iespējams?
Ответы (6)
Summas nav lielas,varbūt kā neviens nepiekāsisies un pēc tam arī nepieprasis naudu.
Tikai tad jāuzraksta gr-bas izziņu un paskaidrot tur....Un salidzīnāšanas aktu uzrakstiet.
Vajadzīgs vienošanās protokols starp visām trim firmām, kurā tiktu noteikta norēķinu kārtība šajā konkrētajā gadījumā.
Verocka summas ir citas, šeit es devu kā piemēru.
Lienebe
varbūt Jums ir vienošanās prookola paraugs? atsūtiet, lūdzu
kāpēc nevar savstarpējo ieskaitu starp 3 pusēm? Es tādu reiz taisīju, it kā nekādas problēmas, ja visas trīs puses parakstās...
Yansis ja ir paraugs..varat padalīties?
sorry, pa šo laiku esmu pārinstalēju datoru un sācis jaunu dzīvi ar visām no tā izrietošajām sekām:'(
Закрыть
Краткое описание нарушения