Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

prece un izdevumi К списку тем

prece un izdevumi
Vai tas nekas, ka prece un izdevumi, kas attiecas uz uzņēmumu ir uz vienas pavadzīmes. Vai pietiek ar to, ka uz pavadzīmes es attiecīgi sakontēju?
Ince
Ince 02.11.2006 13:50
425 сообщений на сайте

Ответы (4)

Domāju , ka tas nekas.Varsakontēt.
Ilma
Ilma 02.11.2006 13:56
30495 сообщений на сайте
Prece ir prece, ko Jūs domājat zem izdevumiem? Vai tās ir transporta izmaksas vai iepakojuma izdevumi? Ja tā ir PPR ar VID numuriem, kontējiet droši pie katras summas.
Mickevin
Mickevin 02.11.2006 13:56
187 сообщений на сайте
Es arī iegrāmatoju, par pamatu ņemot uz vienas pavadzīmes izrakstīto, tikai klāt liku rīkojumu par uz citām izmaksām nogrāmatotajām precēm.Tagad direktors maliņā uzraksta, kādam mērķim un paraksta.Nezinu,bet domāju,ka ar to pietiek.
Vijoliite
Vijoliite 02.11.2006 13:57
1711 сообщений на сайте
Es tā šaurāk iedomājos tā, ka starp precēm ir preces,kas vajadzīgas uzņēmuma saimnieciskajā darbībā - kases aprāta lentas,papīrs uc.BetMickevin minētos izdevumus - bez jebkādām problēmām, tieši tie izdevumi ir jāgrāmato atsevišķi nevis uz preču krājumiem.
Vijoliite
Vijoliite 02.11.2006 14:02
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.