Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Ilma-atkal lūdzu kons. К списку тем

Ilma-atkal lūdzu kons.
Par cik zinu, ka jūs arī no kociniekiem, lūdzu pakonsultējiet, cik apmēram (no-līdz) var reāli zāģeris izzāģēt m3 papīrmalku 8h darba dienā. Mums oficiāli nav visi strādnieki pieņemti, bet gatavo produkciju to vajag uzrādīt... Lai nav man galīgi nereāli čipari sarakstīti vienam cilvēkam.
Edite2
Edite2 02.11.2006 16:33
нет сообщений на сайте

Ответы (6)

Apjautāju zāģētāju - teica apmēram 5,- m3 8 stundās.
Ilma
Ilma 02.11.2006 16:42
30495 сообщений на сайте
Nu jāāāāāā- a man prieksnieks saka nu ap kādi 18 m3rakstam...... Labi, ka pajautāju, liels paldies...
Edite2
Edite2 02.11.2006 16:44
нет сообщений на сайте
Nu tas gan par daudz.Tieši gadījās blakus viens speciālists un teica diez ko vairāk par 5,- m3 nevar. Ja nu rauj ilgākas stundas tad protams vairāk.
Ilma
Ilma 02.11.2006 16:47
30495 сообщений на сайте
Ilma, kā jūs veicat izzāģēto materiālu uzzskaiti??? Es te no Cleo mapītes paņēmu saražotās prod.aktuun kokm. uzskaites reģ.pagaidu uzglabāšanas vieta...(uzreiz vedam pircējiem) Varbūt vēl kādi dok.nepieciešami???
Edite2
Edite2 02.11.2006 17:09
нет сообщений на сайте
Nu neko vairāk jau laikam nevajag.Kādreiz kad vairāk sagatavojām vedām koksnes kustību pavisam vienkārši . Katrā kvartālā cirsmā sagatavots , pievests , aizvests. Tad ir pilnīga skaidrība par situāciju.Bet VID līdz šim prasījā gada beigās iesniegt kokm. uzskaiti pag.glabāšanas vietā.Noteiktas formas nebija. Es arī par 2005.g. iesniedzu pēc Cleo , lai slava viņai, formas sagatavotu atskaiti un arī jau šogad vedu tāpat par katru objektu, lai gada beigās viss jau būtu gatavs. Bet dzirdēju VID seminārā , ka ar jauno gadu būšot speciāla VID forma par kuru pagaidām nekas nav zināms.
Ilma
Ilma 03.11.2006 08:46
30495 сообщений на сайте
PAldies, Cleo tiešām jāslavē un jāslavē-tik daudz noderīga materiāla viņas mapītē....
Edite2
Edite2 03.11.2006 10:41
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.