Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
darījums К списку тем
Ответы (7)
Что-то не понятно , почему Вы платите за товар , который получает кто-то другой. У Вас какие -то обязательства перед получателем товара?
Es realizēju preci - pērku to no Igaunijas firmas (kura izstāda man rēķinu), kas maksā piegādātājam Krievijā un tai pašā mirklī realizēju to Latvijas firmai, kas to saņem pa taisno no Krievijas. Prece nenonāk manā noliktavā.
Jā, mēs saņemam visu summu par preci, neesam starpnieki, pārdodam preci, saīsinot transporta ceļu. Prece netiek transportēta no vienas noliktavas uz citu, bet taisni uz savu pēdējo punktu.
Jā mani interesē kontējumi. Un ja tā padomā, tad tā laikam sanāk starpniecība, vai var būt ne ? Esmu apjukusi.
Jā mani interesē kontējumi. Un ja tā padomā, tad tā laikam sanāk starpniecība, vai var būt ne ? Esmu apjukusi.
Kontējumi būs ka pie parastās realizācijas.
Realizēta prece
Dt Pircejs Kt Ieņēmumi /PVN
Saņemta nauda
Dt Banka Kt Pircējs
Realizēta prece
Dt Pircejs Kt Ieņēmumi /PVN
Saņemta nauda
Dt Banka Kt Pircējs
Un kurā ailē PVN deklarācijā jāatspoguļo darījums? Vai ailē 0 % apliekamie (4) vai ar PVN neapliekamie(5)? Vai arī 0 % brīvostās (6)? Japiebilst ka uzņēmuma juridiskā adrese ir brīvostas teritorijā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть