Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

darījums К списку тем

darījums
Kā pareizi kontēt un aplikt ar nodokļiem šādu darījumu : piegādātājs Krievijā, naudas saņēmējs Igaunijā, maksātājs Latvijā, saņēmējs arī Latvijā, bet cita firma. Precīzāk gribētos zināt, vai man kā maksātājam jārēķina PVN savai realizācijai, ja kravu atmuito saņēmējs. Jau iepriekš pateicos.
Meicha
Meicha 24.11.2003 16:32
396 сообщений на сайте

Ответы (7)

Что-то не понятно , почему Вы платите за товар , который получает кто-то другой. У Вас какие -то обязательства перед получателем товара?
Amuil
Amuil 24.11.2003 16:55
26356 сообщений на сайте
Es realizēju preci - pērku to no Igaunijas firmas (kura izstāda man rēķinu), kas maksā piegādātājam Krievijā un tai pašā mirklī realizēju to Latvijas firmai, kas to saņem pa taisno no Krievijas. Prece nenonāk manā noliktavā.
Meicha
Meicha 24.11.2003 21:10
396 сообщений на сайте
Tādējadi, jūs esat starpnieki un tās ir starpniecības pakalpojums?
Martinas
Martinas 24.11.2003 22:14
38532 сообщения на сайте
Jūs intersē Jūsu kontējumi? Un cik es saprotu Jūs saņemsiet visu summu par preci.
Amuil
Amuil 24.11.2003 22:16
26356 сообщений на сайте
Jā, mēs saņemam visu summu par preci, neesam starpnieki, pārdodam preci, saīsinot transporta ceļu. Prece netiek transportēta no vienas noliktavas uz citu, bet taisni uz savu pēdējo punktu.

Jā mani interesē kontējumi. Un ja tā padomā, tad tā laikam sanāk starpniecība, vai var būt ne ? Esmu apjukusi.
Meicha
Meicha 25.11.2003 09:08
396 сообщений на сайте
Kontējumi būs ka pie parastās realizācijas.

Realizēta prece

Dt Pircejs Kt Ieņēmumi /PVN

Saņemta nauda

Dt Banka Kt Pircējs
Amuil
Amuil 25.11.2003 09:52
26356 сообщений на сайте
Un kurā ailē PVN deklarācijā jāatspoguļo darījums? Vai ailē 0 % apliekamie (4) vai ar PVN neapliekamie(5)? Vai arī 0 % brīvostās (6)? Japiebilst ka uzņēmuma juridiskā adrese ir brīvostas teritorijā.
Meicha
Meicha 25.11.2003 10:10
396 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.