Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par MK Nr.850
1) tagad darījumu kvītīs arī atsauce uz šo?
2) EKA čekam pievieno tāpat kā iepriekš numurēto zīmogoto kvīti vai vajag DAK, kas reģistrēta VID?
Ответы (6)
1) Да
2) "iepriekš numurēto zīmogoto kvīti" - это где это Вы такое вычитали? Никогда такого не надо было, простая квитанция и заранее нумеровать её и печать ставить не нужно.
nezinu, kā īsti ir, bet pēdējo reizi VIDā konsultējos un man atbildēja, ka kvītī vispār nevajagot ne uz ko atsaukties. Nezinu tagad vai jāraksta atsuce uz MK 850 vai nav jāraksta nekas, jo uz kvīts ja nemaldos ir teksts atļauja darboties bez EKA pēc VID rīkojums..... bet 850 noteikumi nav VID rīkojums. Kā īsti ir?
runājot par otro punktu - EKA čekam pievieno parasto kvīti, kurā norāda "kvīts čekam Nr...." EKA čeka numuram uz kvīts jāsakrīt ar paša čeka numuru.
Man VIDā paskaidroja ka jāatsaucas uz MK 850
Jā,arī man VIDā šodien paskaidroja,ka atsauce ir MK Noteikumi Nr.850 - 70. pantā ietvertie gadījumi.
Конечно, на 850. А на что ж еще?
Закрыть
Краткое описание нарушения