Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
zalktis gramatojumi
ka zalktii ir jaagraamato ien., izej., pavadziimes???
kur graamatojas viss no bankas izraksta???esmu straadaajusi citaa programmaa, bet tur viss savadaak...:-<
Ответы (21)
Es grāmatoju, kā parasto grāmatojumu - ienājkošas - izejošās pvadzīmes un rēķinus.Bankas izrakstu grāmatoju - bankas
dokumenti.Nokases izsniegto naudu laižu protams caur kases grāmatu.Maksājumus caur maksājumu uzdevumu, bet ienākošo naudu - kā ienākošo maksājumu.Izejošos maksājumus - tie man ir komisijas par bankas pakalpojumiem.
Var jau strādāt ar ienākošajām un izejošām pavadzīmēm un tāpat rēķiniem.Bet tas manuprāt ir aktuāli, ja ir noliktavas uzskaite.Mantādas nav, tādēļ ienākošos un izejošos dokumentus grāmatoju kā parasto grāmatojumu.Viss nokļūst manis nor
ādītajos kontos un nekādu problēmu.Pastudējiet un Jūs ātri vien to apgūsiet.nekā sarežģīta tur nav - ticiet man.
Paldies!LOL
Zheel, protams, ka nav kas apmaaca....
Jā nu par 49 Ls nevar daudz gribēt.Programma ir lēta un vienkārša.Nekāda dižā apmācība tur ,manuprāt, nav vajadzīga.Ir drusciņ pašam jāpadomā un aiziet tā lieta.Tā ir mana pirmā programma un ar šo programmu es sāku savas necilās grāmatveža gaitas.Esmuapmierināts līdz ausīm ar šo
programmu.Jomaziem uzņēmumiem un vidējiem - ideāli.
Tieši ta !! Pievienojus Aivareno
Paldies Jums!!
Kaa pareizi ievadiit zalktii kontu atlikumus, vai banka un kase tur arii ir jaaievada kaa klienti:-S ?
Tur jau konsultācijas ir telefons uz kuru var zvanīt 26 144 130.
Konta atlikumi, tur jau arī ir klients jāievada
Paskaties instrukcijaa bija rakstiits kur jaavada kontu atlikumi. Taa uzreiz nevaru pateikt es pie vinjas kjeros klaat tikai ik pa 4 mēn. Zem otrās vai trešās izvēlnes no labās puses man liekas ka bija iespējams tos ievadīt. Un kaa par spiiti tagad ar netieku Zalktim klaat taa tev siiki paskaidrotu kas un kaa tur. Izlasot instrukciju viss aatri kljuva skaidrs!;-)
Es arī strādāju ar Zalkti nepilnu gadu,tā kā lielas pieredzes vēl nav.Gribēju pajautāt,kā notiek kontu slēgšana gada beigās,vai jāslēdz un jāgrāmato katrs operāciju konts atsevišķi,vai to var izdarīt automātiski?Par kontu piesaistīšanu Bilancei un PZA ir skaidrs,bet par kontu slēgšanu instrukcijā neatradu.
Domāju , ka katrs konts jāslēdz atsevišķi.
Kontu slēdzu caur parasto grāmatojumu
Kontus slēgt vislabāk vienā grāmatojumā - paraksts grāmatojums - nosaukt to par grāmatvedības izziņu, tad arī varēs izdrukāt šo izziņu kā operāciju slēguma grāmatojums, summas un kontu slēgšanas kontējumi gan jāievada pašam - nenotiek automātiski.
Pavadzīmes vislabāk vadīt caur Rēķinu saraksts - Jauns.... utt.attiecīgi izvēlēties ienākošs vai izejošs un nosaukuma "rēķins" vietā ierakstīt Pavadzīme, tad no programmas varēs izdrukāt arī Preču pavaddokumentu uzskaites žurnālu.
Ja nemaldos kontu atlikumu ievadot kontam kase un banka- neprasa ievadīt klientu, jo klients jau ir pats uzņēmums.
Собираюсь покупать эту программу.Если вводить через Rēķins,то можно распечатать и журнал учета лесных накладных? А 4 лесных регистра,т.е.полученные,проданные лесоматериалы и услуги можно как-то получить или надо вводить заново? Я не нашла приложение к ПВН декларации по лесоматериалам.Как его можно сделать?Подскажите пожалуйста.
Скорее всего, приложение к ПВН декларации по лесоматериалам придется делать "вручную".
Жаль,это занимает много времени.С электронным декларированием эта программа не связана.Я плохо во всем этом разбираюсь,но наверное можно отчеты из прграммы отправить куда-нибудь ипотом в электронную декларацию?
"но наверное можно отчеты из прграммы отправить куда-нибудь ипотом в электронную декларацию?" - нет, просто отправить нельзя. Программа должна делать файлы по формату EDS.
В январе обещают выпустить обновление с возможностью электронного декларирования.
Это хорошо,что будет возможность электронного декларирования.Про 4 лесных регистра мне никто не ответил...
Закрыть
Краткое описание нарушения