Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Eka ceks К списку тем
Ответы (34)
Если расходы связаны с хоз.деятельностью, то предналог можно учитывать и в ноябре по августовским и сентябрьским чекам.
Поищите в поиске.Эта тема обсуждалась не раз.
Поищите в поиске.Эта тема обсуждалась не раз.
Ja apliekamā persona piegādā (pārdod) kokmateriālus mazumtirdzniecībā, par darījumu izsniedz kases aparāta čeku un noformē pavadzīmi-rēķinu. Pavadzīmi-rēķinu var nenoformēt, ja vienai personai mazumtirdzniecībā pārdoto kokmateriālu apjoms nepārsniedz 1m3 un par darījumu ir izsniegts kases aparāta čeks.

Liepupe 27.11.2006 20:32
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
И еще - можно проводить, если вы не собираетесь дальше продавать эти кокматериалы, а будете использовать их для собственных нужд.
По кокматериалам: предналог не учитываем.и в декларацию пвн не попадает.Сдаем только приложение по кокматериалам.Правильно я делаю?
Tas gan, diemžēl, nebūs pareizi.

Liepupe 27.11.2006 21:26
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Jūs PVN rsat samaksājis mazumtirdzniecības darījumā (saņemts; ja jau EKA čeks) - līdz ar to tas jāuzrāda deklarācijas pielikumā attiecīgās ailēs, un tas dos negatīvu rezultātu šim dokumentam kopumā un sekojoši jātspoguļo PVN deklarācijas *68.rindā — nodokļa summu no deklarācijas pielikuma par kokmateriālu piegādēm un pakalpojumiem (pirmās daļas 14.rinda), ja šī summa ir negatīva*. /Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju/

Liepupe 27.11.2006 21:39
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Tas tā nevar būt. Izmantojiet šīs pabrīvās dienas un pārskatiet NA, kas attiecas uz darījumiem par kokmateriāliem (saņemšanu).

Liepupe 27.11.2006 22:17
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Man visi NA ir datubāzē. Bet Jums varu rekomendēt ielūkoties un apskatīt visu, kas saistās Jūsu jautājuma tēmu:
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=177&hl=1&oid=9345&otype=11
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=177&hl=1&oid=9345&otype=11

Liepupe 27.11.2006 22:31
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть