Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
profesiju kods
uzņēmumā veinīgais grāmatevdis kāds būtu precīzākais profesiju kods vai 3433 01???
Ответы (11)
Skatoties kā viņš vai šefs vēlās - galvenais grāmatvedis vai vienkārši grāmatvedis;-)
kāds ir vienam un kāds ir otram kods?
Я думаю, это разная работа - главбух делает баланс, а бухгалтер - на какой-то операции, например, бухгалтер по зарплате. ИМХО.
nu tad gatvenais grāmatvedis!
http://www.lm.gov.lv/?sadala=709
Ctrl+F atvērsies logs, ierakstiet profesiju un meklējiet
Ja ir augstākā izglītība (vienalga kāda) tad var būt galvenais grāmatvedis, bet ja nav, tad tikai grāmatvedis 4121 01.
"Ja ir augstākā izglītība (vienalga kāda) tad var būt galvenais grāmatvedis" - это не показатель. Показатель - выполняемые обязанности. Я встречала и продавцов с высшим образованием, и даже с учёными степенями. Увы, всё смешалось в жизни.
Man kādreiz teica revidents - "kā var būt galvenais grāmatvedis, ja nav neviena padotā"?
Un it kā loģiski - ja ir 5 grāmatveži, tad viņiem viens ir priekšnieks-galvenais.
Bet varbūt tiešām tās ir tikai ambīcijas un loģika nav jāmeklē.
В классификаторе указаны требования к группам профессий. Для главбуха требование - высшее образование. Вот только кто будет это проверять и будут ли наказывать?
Закрыть
Краткое описание нарушения