Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
atkal par čekiem К списку тем

Kolaz 05.12.2006 10:55
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
Ответы (10)
var

Margona 05.12.2006 11:01
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
"Ja čekā nav visi PVN rekvizīti (konkrētāk zīmogs)"
Но,по-моему, если в самом чеке есть все реквизиты, то штампик и не нужен.А, если в самом чеке нет всех реквизитов, то как его без штампика можно списывать на расходы?
Но,по-моему, если в самом чеке есть все реквизиты, то штампик и не нужен.А, если в самом чеке нет всех реквизитов, то как его без штампика можно списывать на расходы?
Piekrītu Logram, ka zīmogs nav nepieciešams, ja ir visi rekv. iedrukāti..
Bet diemžēl nav ne iedrukātas jur. adreses, ne zīmoga:(
Bet diemžēl nav ne iedrukātas jur. adreses, ne zīmoga:(

Kolaz 05.12.2006 12:05
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
Ja nav pircēja rekvizīti, nav pārdevēja zīmodziņa un čeks ir zem 20Ls, vai var likt izmaksās?

Dacis 06.12.2006 14:33
466 сообщений на сайте
466 сообщений на сайте
Можно, но не исключено, что СГД при проверке это не понравится. Хотя, несколько лет назад, при аудите про такие чеки замечаний не было.
ja nav pircēja rekvizītu, bet ir pārdevēja rekvizīti, tad pievienojiet kvītiņu ar visiem nepieciešamajiem rekvizītiem un nekādu spiedogu (nevis zīmogu) uz čeka nevajadzēs. Spiedogs uz čeka nepieciešams tikai tajā gadījumā, ja pircēja rekvizītus pieraksta ar roku (vai ar spiedogu) uz čeka priekšpusē vai aizmugurē. IMHO> un var atskaitīt ne tikai izmaksās, bet arī priekšnodoklī.
А почему СГД это может не понравиться?
Закон о ПВН 10 статья
(12) Preču piegādes vai sniegto pakalpojumu pašizmaksā iekļaujamas nodokļa summas, kuras saskaņā ar šo pantu nav atskaitāmas no budžetā maksājamās nodokļa summas kā priekšnodoklis un kuras:
Закон о ПВН 10 статья
(12) Preču piegādes vai sniegto pakalpojumu pašizmaksā iekļaujamas nodokļa summas, kuras saskaņā ar šo pantu nav atskaitāmas no budžetā maksājamās nodokļa summas kā priekšnodoklis un kuras:
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть