Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
žurnālorderis
Žurnālorderos ir apakšā svītra un pierakstīts - atšifrējuma lapu un kontu numuri. Tur jāraksta kontu plāna lapu numuri, kur atrodami izmantotie konti?
Ja nē, tad kas?
Jau iepriekš paldies!
Ответы (20)
Kurā žurnālorderī? Tie ir vairāki.
На каких?Хорошие ж-о с формулами у Клео.
Ž-o kas veikalā nopērkami.
Piemēram Ž-O nr.1, Nr. 2
Сидите в инете и пользуете магазинные бланки?
Aha
Pirmkārt, dators man mājās!
Otrkārt, lai pildītu dokumentāciju datorā vajag licenzētas programmas!
Lai izmantotu veidlapas, licenze nav vajadzīga
izmantot veidlapas var es tam piekrītu! bet pildīt datorā nēē! Var izprintēt un ar roku aizpildīt. Bet pildīt datorā!!!!!!! Diez vai!!!!
Да Бога ради, вам так нравится, нам- этак.
F5 man jau arī labāk patiktu pildīt datorā, bet ....
Labi labi nesiešos klāt
Panteera, почему такая ересь? Вы что, не можете в интернет-салон зайти и там поработать? На бланках разве пишется адрес, где находится комп?;-)
Panteera, kas Jūs tā nobiedējis:-S
Mani!!!
Visi pa drusciņai!
Pazīstu vienu vid darbinieci vina jau neteica ka nevar pildīt datorā nu bet izteicās ka skaties ka dažas veidlapas nevar būt datorā pildītas! Bet kuras tā īsti un nepateica. Principā negribas salaist kaut ko dēlī
Vīrs dusmosies. Vinš tau man priekšnieks
Open Office ir bezmaksas programma, licence principā vaadzīga tikai uz windowsu un ja "nokačājat" Open Office, tad pilnīgi pietiek. Ir arī bezmaksas antivīrusi dažādi.
Можно и Виндовс не покупать, а работать в бесплатном Линукс.
Vīrs dusmosies. Vinš tau man priekšnieks
Понятно. Жаба мужа душит.
Закрыть
Краткое описание нарушения