Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Svētku dienas un Tildes programma К списку тем
Svētku dienas un Tildes programma
Palīdziet, kuram ir Tildes Jumis 2003! Kāds iestatījums pie uzņēmuma (algas) jāliek svētku denu apmaksai? Ja es ielieku neapmaksāt, kuriem ir mēnešalga, man tabelē tāpat parāda 8 stundas un algas aprēķinā alga ir tāda pati, kā mēnesī, kurā nav svētku dienas.
Apkopējai ir stundu likme, bet es 18.novembrī izlaboju ar roku uz 0 stundām, jo faktiski jau viņa nestrādāja.
Ответы (2)
Man liekas, ka Tildes Jumja tabelēs svētku dienas jau ir izdalītas automātiski un ja cilvēks nav kavējis nevienu dienu, tad mēnešalga saglabājas pilnā apmērā, jo pie. novembrī ir tikai 19 darba dienas (svētku dienu neskaita kā darba dienu), bet ja darbinieks būtu strādājis svētku dienā, tad viņam pienāktos 100% piemaksa.
Tiem darbiniekiem, kuriem ir stundu likme, un kuriem būtu itkā jāstrādā tajā dienā, tad vienalga šī svētku diena ir jāapmaksā (vid.izp.), bet ja darbinieki strādā, tad 100% piemaksa.
Paldies, es tiku skaidrība un Jūsu atbilde to apstiprināja.
Закрыть
Краткое описание нарушения