Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

sia regjistreeshana К списку тем

sia regjistreeshana
Vai kaads var padaliities padomaa, pieredzee vai argumentos.

Vai ir buutiski, kad es regjistreeju sia- shii gada beigaas vai naakamaa gada saakumaa, vai ir kaadi pamatoti argumenti. Vai gada beigas neuzliek kaadu papildu ruupi, piem. attieciibaas ar VID?
Essandra
Essandra 11.12.2006 14:28
2 сообщения на сайте

Ответы (6)

Sia jāreģistrē tad kad tas var reāli sākt savu darbību. Ja sāksiet šogad tad reģistrē šogad , ja nesāks šogad tad nākošgad. Nevaru iedomāties neko sevišķu .Vienīgi UIN jāsāk maksāt obligāti avanss pēc 12 mēnešiem , bet ja reģistrē decembrī tad nu tas arī neko sevišķi neietekmēs.Principā es tomēr nereģistrētu piem.25.decembrī ja var pagaidīt līdz 1.janvārim:-)
Ilma
Ilma 11.12.2006 14:34
30495 сообщений на сайте
Man šķiet, labāk nākamā gada sākumā.
Andaz
Andaz 11.12.2006 14:34
27892 сообщения на сайте
Ja piereģistrē gada beigās, tad VIDā jādod iesniegums par to, ka nav un kāpēc nav taisīts gada pārskats. Tā ka labāk reģistrēties jaunā gadā.
Anahari
Anahari 11.12.2006 14:48
517 сообщений на сайте
Nu šo iesniegumu jau nav grūti uzrakstīt8-)
Ilma
Ilma 11.12.2006 15:02
30495 сообщений на сайте
Bet paša registrācija UR aizņem 2 nedeļas, ja es pareizi atceros, Tad Jus varat nodot dokumentus šogad, saņemsiet registracijas apliecibu jau nākoša gada:-D
Lons
Lons 11.12.2006 22:23
нет сообщений на сайте
Regjistraacija UR aiznjem 3 dienas
Elizabetepaula
Elizabetepaula 11.12.2006 22:43
87 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.