Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Pašnodarbinatā reģistrācija VIDā К списку тем

Pašnodarbinatā reģistrācija VIDā
Vakar paņēmu savu līgumiņu un devos uz Zemgales vid piereģistrēties kā pašnodarbinātais. VIDā man pateica.aiuzradōt līgumā punktu, ka es pati par sevi maksāju nodokļus. Lūdzu, ja kāds zin, pastāstiet man, kur rakstīts, ka uzņēmuma līgumā ir jābūt šādam punktam
Dacis
Dacis 22.12.2006 10:29
466 сообщений на сайте

Ответы (6)

Ja persona ir reģistrējusies VID kā pašnodarbinātā kā Jūs to taisieties darīt , tad uzņēmuma līgumā var rakstīt , ka nodokļus maksājiet Jūs pati kā pašnodarbinātā persona.Nutad to arī ierakstiet.
Ilma
Ilma 22.12.2006 10:31
30495 сообщений на сайте
Они совсем там офонарели - неужто из статуса самозанятого лица не вытекает. что он сам за себя платит налоги?
Martinas
Martinas 22.12.2006 10:31
38532 сообщения на сайте
Nu kak načaļņik skazal , tak i nada ģelaķ
Ilma
Ilma 22.12.2006 10:33
30495 сообщений на сайте
Bet kāpēc man jāpārraksta līgums, ja VID prasībai nav juridiska pamata? Es uzrakstīju šo jautājumu VID konsultantiem. pagaidīšu, ko viņi atbildēs, ja atbildēs
Dacis
Dacis 22.12.2006 10:51
466 сообщений на сайте
Bet ja nu man vispār nav nekāda līguma? Vai tad nevar no sākuma reģistrēties un tikai pēc tam meklēt darbu?
Ambera
Ambera 22.12.2006 10:55
21759 сообщений на сайте
Var vispirms reģisrēties, bet tad reģistrācija iet caur Rīgas domi un pēc tam VID. Ja ir līgums, tad var pa taisno uz VID.
Dacis
Dacis 22.12.2006 11:00
466 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.