Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bankas karte
Labdien.
Jautājums ir vai es pareizi daru - uzņēmums norēķinās ar karti, tos čekus es laižu caur avansa norēķiniem.
Bet tagad man izrādās,ka viens čeks trūkst, bet no konta nauda noņemta,ko lai tagad dara?
Un vēl, vai darbinieks var norēķināties ar savu bankas karti, čekos kā maksātāju uzrādot firmu?
Ответы (12)
1)atgriezt kasē iztrūkstošo summu (lai nākošreiz nezaudē čekus)
2)domāju, ka var. Vai nav vienalga maksāt ar karti vai no maka. Pēc tam izmaksāt viņam saskaņā ar avansu norēķinu
es nelaizhu tos chekus caur avansa norekinjiem, jo mums caur uznjemuma karti norekjinas vadittajs par degvielu un materialiem, un es vienkarshi laizhu, ka iepirktie materiali
Es arī nelaižu čekus, kur ir norēķins ar uzņēmuma bankas karti, caur avansa norēķinu, bet gan caur 5310.
Ja darbinieks norēķinās ar savu karti un čekos norāda firmu, laižu caur avansa norēķinu un pēc tam norēķinos ar darbinieku saskaņā ar avansa norēķinu.
Man nav bijusi darīšana, kur tad jūs tos čekus liekat?
PVN Jūs uzskaitat kā? Neizprotu īsti šito sistēmu.
Betes, nu piem. noipirkti materiali par 10 ls +PVN no banku kartes
tad es laizhu
D7110 - materiali
D5721 - PVN
K2680 - nauda celja
kad naudinja atnjemta no konta
tad D2680 K2620
bet pie mums viss notiek pec periodiskas uzskatishanas
gada beigas notiek inventarizacija un tad jau prece iet uz kontinju 2xxx
Nu skaidrs, man sanāk ērtāk pēc avansu norēķiniem, vieglāk PVN uzskaitīt.
Paldies.
Ksenjka,
bet kurā dokumentā tādā gadījumā Jums ir uzrādīta vienas vienības cena bez PVN, ja nav ne čeka, ne pavadzīmes?
Ambera, vienibas cena tiek uzskatita materialu kartes, bet cheku es pie bankas dokumentiem, kad pabeigti darbi -rakstam dokumentu par materialu izlietojumu
Jums veikals izsniedz materiālu kartes?
Ambera, es varbut iisti nesaprotu tavu jautajumu- bet uz visiem chekiem un pavadzimem ir noradita materiala summa un daudzums, kur es jau ievadu pie sevim -izveidojot materialu karti un papildinajot to, ar jaunu ieraktu, kad ir pirkts kaut kas jauns, vai izlitots atbilstoshi papiriem
uz visiem chekiem un pavadzimem in noradita firma- norekinashana notiek caur uznjemuma banku karti
Skaidrs. Mēs spriežam katrs par savu. Es par pazaudētiem čekiemLOL
aaa, es domaju, ka par pazaudeto cheku var griesties tur, kur pazaudets..
mums viens stradnieks, kuram apmkasa benzinu - Neste karte -pazaudeja chekus, bija atsutita no Neste info, uz kuru pamata mes pienjemam vinja celja zimes pa periodu
Закрыть
Краткое описание нарушения